Δείτε τους Gregg Allman, Vince Gill και Zac Brown να ερμηνεύουν ζωντανά το "Midnight Rider" των Allman Brothers

H εκτέλεση περιλαμβάνεται στο DVD "All My Friends: Celebrating The Songs & Voice Of Gregg Allman"

03/04/2014 @ 12:31
Ο Gregg Allman κυκλοφορεί στις 6 Μαΐου το διπλό CD και DVD "All My Friends: Celebrating The Songs & Voice Of Gregg Allman" από την συναυλία του τον Ιανουάριο στο Fox Theatre της Atlanta.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τραγούδια από την solo καριέρα του Allman και τις δουλειές του με τους Allman Brothers, με τη συμμετοχή των Derek Trucks, Warren Haynes, Susan Tedeschi (σύζυγος του Trucks), καθώς και του γιου του, Devon Allman.

Συμμετέχουν επίσης σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως οι Dr. John, John Hiatt, Taj Mahal, Robert Randolph, Keb' Mo', Jackson Browne, Eric Church,Trace Adkins, Martina McBride και Brantley Gilbert.

Ένα από τα κομμάτια του DVD, και πιο συγκεκριμένα το "Midnight Rider" των Allman Brothers με τη συμμετοχή των Vince Gill και Zac Brown, διατίθεται στο κοινό μέσω του Rolling Stone.

Όσον αφορά στις δραστηριότητες των Allman Brothers, ο Gregg Allman γνωστοποίησε πριν από λίγο καιρό πως το 2014 θα είναι η τελευταία χρονιά που η μπάντα θα είναι ενεργή, ενώ είχε προηγηθεί η κοινή ανακοίνωση αποχώρησης των Derek Trucks και Warren Haynes.

Στον οδηγό της δισκογραφίας των Allman Brothers που βρίσκεται στις σελίδες του Rocking.gr μπορείτε να διαβάσετε για τις κορυφαίες και τις λιγότερες καλές στιγμές της 45χρονης πορείας τους.
  • SHARE
  • TWEET