Δείτε το νέο live video των Mahakala, αποκλειστικά στο Rocking.gr

01/07/2013 @ 11:17
Το Rocking.gr παρουσιάζει σε πρώτη μετάδοση το νέο live video των Αθηναίων heavy metallers Mahakala.

Το video είναι για το τραγούδι "Devil's Song" από το νέο άλμπουμ της μπάντας "Devil's Music" που κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου 2013 από τις Supreme Music Creations και Secret Port Records.

Τα γυρίσματα έγιναν στο live release party του δίσκου που έλαβε χώρα στο Αθηναϊκό Kookoo Bar στις 21/03/'13. Της παραγωγής έχει επιμεληθεί η ίδια η μπάντα, με πληθώρα συνεργατών (υπάρχει σχετικό απόσπασμα με credits στο τέλος του video) ενώ -όπως οι ίδιοι μας ενημέρωσαν- σύντομα θα βγει στην δημοσιότητα κι άλλο live video από το ίδιο event, αυτή την φορά για το τραγούδι "Modern Saints".

Οι Mahakala έχουν παρουσιάσει ιδιαίτερη live κινητικότητα το τελευταίο τετράμηνο, πραγματοποιώντας εμφανίσεις στην Ελληνική επικράτεια με τους local heroes Rotting Christ. Πρόκειται επίσης να εμφανιστούν στις 9 Ιουλίου στο Rockwave Festival μαζί με τους Septic Flesh, Chaostar, Acid Death και Tardive Dyskinesia, από την νέα season θα πραγματοποιήσουν εμφανίσεις εντός και εκτός Αθήνας με τους Σουηδούς Witchcraft και Year Of The Goat, ενώ υπολείπονται κάποιες ακόμη ημερομηνίες στο πλευρό των Rotting Christ στα πλαίσια της Πανελλαδικής περιοδείας των τελευταίων.

Official website: www.mahakalaband.com
Audio streaming and shop: www.mahakalaband.bandcamp.com
Merchandise: www.mahakalaband.bigcartel.com
Youtube channel: www.youtube.com/mahakalaband
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET