Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση των Strokes στο φετινό Primavera Sound

...αλλά και την γκριμάτσα του Albert Hammond Jr. καθώς παρακολουθεί τον Julian Casablancas με τους The Voidz

01/06/2015 @ 14:52
Καθώς οι περισσότεροι από μας βρίσκονταν στην Μαλακάσα περιμένοντας τους Black Keys, την ίδια ώρα, στην Βαρκελώνη, οι The Strokes σήμαιναν με την εμφάνισή τους επί σκηνής το κλείσιμο του φετινού Primavera Sound Festival.

Ανεβαίνοντας σε ευρωπαϊκή σκηνή για πρώτη φορά μετά το 2011, οι Νεοϋορκέζοι χάρισαν στο κοινό του Primavera ένα setlist γεμάτο επιτυχίες, κάνοντας την αρχή με το "Machu Picchu" και συνεχίζοντας δυνατά με τα "Juicebox", "Reptilia", "Last Nite" και πολλά άλλα. Για το encore φύλαξαν τα "Under Cover Of Darkness", "Hard To Explain" και "New York City Cops".

Δείτε εδώ το video με ολόκληρη την εμφάνισή τους.

Ο frontman, Julian Casablancas, είχε την ευκαιρία να κάνει μια προθέρμανση στο υλικό των Strokes, παίζοντας με το άλλο project του, τους The Voidz. Οι θεατές μπορεί να γνώριζαν την αφηρημένη προσέγγιση των The Voidz στα τραγούδια των Strokes, αλλά ο Albert Hammond Jr. φάνηκε να πιάστηκε «στον ύπνο», μιας και η κάμερα κατέγραψε να σχηματίζεται στο πρόσωπό του μία γκριμάτσα τρόμου καθώς παρακολουθούσε την δική τους «εκδοχή» του "Vision of Division".

Παρακολουθείστε εδώ και μόνοι σας την εν λόγω διασκευή και αποκρυπτογραφείστε το συναίσθημα του κιθαρίστα των The Strokes όπως διαγράφεται στο πλάνο του 3:48. 

Μια εικόνα,χίλιες λέξεις...


Λέτε να είναι θαυμασμός;
  • SHARE
  • TWEET