Πέθανε ο κιθαρίστας των 3 Doors Down, Matt Roberts

Ο Roberts έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα, πριν από live εμφάνισή του στο Wisconsin

21/08/2016 @ 08:22

Ο Matt Roberts, κιθαρίστας των τεσσάρων εκ των πέντε δίσκων των 3 Doors Down, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών.

Ο πατέρας του Matt, Darrell, είπε στο TMZ ότι εκείνος και ο γιος του ήταν λίγο έξω από το Wisconsin, σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση όπου ο Matt επρόκειτο να παίξει ζωντανά. Μετά την πρόβα του Matt, επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου είχαν διπλανά δωμάτια. Ο Darrell εξήγησε πως ξύπνησε στις 9 το βράδυ από την αστυνομία, η οποία του αποκάλυψε ότι ο Matt είχε πεθάνει. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι συνταγογραφούμενα φάρμακα σχετίζονταν με τον θάνατο και πιστεύει πως γιος του πέθανε από υπερβολική δόση.

Ο Matt Roberts έφυγε από τους 3 Doors Down το 2012, δηλώνοντας πως είχε προβλήματα στο κυκλοφορικό σύστημα, τα οποία επιδεινώνονταν από το βαρύ πρόγραμμα της μπάντας με τις περιοδείες. Είχε δηλώσει: «Οι 3 Doors Down πάντα έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και με στενοχωρεί που κάνω αυτό το διάλειμμα, αλλά η υγεία μου πρέπει να είναι η πρώτη μου προτεραιότητα.» Ο τραγουδιστής, Brad Arnold, είχε δηλώσει: «Ο Matt είναι αδερφός μας. Θα είναι πάντα μέλος αυτής της μπάντας και θα τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες να γυρίσει όποτε θέλει.»

Εν τέλει, το συγκρότημα προσέλαβε τον Chet Roberts ως τον νέο κιθαρίστα, με τον πρώτο στούντιο δίσκο που συμμετέχει ο Chet να είναι το φετινό "Us And The Night".

  • SHARE
  • TWEET