Dave Mustaine: «Έχω πολύ καλή σχέση με τους Metallica»

14/12/2010 @ 11:15
Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο mainman των Megadeth, Dave Mustaine, μίλησε για τους Metallica και για τον πρώην κιθαρίστα των Anthrax, Dan Spitz.

Συγκεκριμένα, είπε: «Με τους Metallica είμαστε φίλοι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το όποιο θέμα μεταξύ μας έχει δημιουργηθεί από τον Τύπο. Υπάρχουν δύο όψεις του νομίσματος. Η μία είναι η σχέση που νομίζετε πως έχουμε και η άλλη είναι η πραγματική μας σχέση. Όταν παίξαμε πρόσφτα στο San Francisco, μετά από τη συναυλία, ο Lars Ulrich κι εγώ δειπνήσαμε μαζί, παρέα με τις γυναίκες μας. Οπότε καλό θα είναι ο κόσμος να αρχίσει να βλέπει την αλήθεια».

Σχετικά με τη συνεργασία του με τον Dan Spitz, δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο studio με ένα πρώην μέλος των Anthrax, τον Dan Spitz. Δούλευε εδώ και καιρό πάνω σε ένα νέο δίσκο και, αφού ζήτησε τη βοήθειά μου, δούλεψα ασταμάτητα έτσι ώστε να επιτύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και τελικά βγήκε κάτι πάρα πολύ καλό. Στα αυτιά μου ηχεί ως ένας συνδυασμός Disturbed, Soundgarden και Rage Against The Machine».
  • SHARE
  • TWEET