Ο Dave Mustaine υπερασπίζεται τον γιο του απέναντι στους Havok

Οι Havok αποσύρθηκαν με βαρύγδουπο τρόπο από την περιοδεία και τώρα ο Dave Mustaine απαντάει στις δηλώσεις τους

20/08/2016 @ 10:14

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες, οι Αμερικανοί thrashers Havok αποχώρησαν από την επερχόμενη περιοδεία των Megadeth στη Β. Αμερική, επειδή αρνήθηκαν να υπογράψουν ένα απαράδεκτο, όπως ισχυρίζονταν, συμβόλαιο. Οι Havok θα εμφανίζονταν σαν support στους Megadeth μαζί με τους Suicidal Tendencies, Amon Amarth και Metal Church, ωστόσο η κόντρα τους με την Mustaine Management, την εταιρεία που μανατζάρει τους Megadeth με επικεφαλής τον γιο του Dave Mustaine, Justis, τους οδήγησε στην απόφαση να αποσυρθούν από το line up.

Τώρα, ο ίδιος ο Dave Mustaine απάντησε στις δηλώσεις των Havok, λέγοντας τα εξής: «Δεν ήθελαν ούτε να πληρώσουν τον Justis αυτά που του όφειλαν, ούτε να υπογράψουν το στάνταρ συμβόλαιο. Τους τακτοποίησα. Είναι λυπηρό. Είχαν το στάνταρ συμβόλαιο της μουσικής βιομηχανίας, το ίδιο που έχω κι εγώ. Πέντε μήνες μετά, ακόμα δεν το είχαν υπογράψει μέχρι που τους διώξαμε. Τι άλλο να συζητήσουμε; Τους έδινα κάθε βράδυ πιο πολλά λεφτά, χρόνο, merch, χώρο, φώτα και ήχους απ' ό,τι έλεγε το συμβόλαιό τους. Τι χαζός που ήμουν!»

Πέρα από τον Dave, έκανε και ο ίδιος ο Justis δηλώσεις: «Δούλεψα με τους Havok για ένα χρόνο. Αν και τους πλήρωνα και τους προωθούσα στην ώρα τους - κάτι που τους έφερε μια νέα συμφωνία για το merch τους, νέο ατζέντη και επέβλεπα την, εμφανώς, μεγαλύτερη χρονιά τους μέχρι στιγμής, μου έδιναν λίγα λεφτά για τη δουλειά μου. Εν τέλει, τους έδωσα ένα συμβόλαιο να υπογράψουν, το οποίο θα μου εξασφάλιζε το 15% των εσόδων, δηλαδή το στάνταρ στη μουσική βιομηχανία. Δεν συμφώνησαν, οπότε τους έδιωξα. Εύχομαι στους Havok ό,τι καλύτερο στην προσπάθειά τους να γίνουν μια επαγγελματική μπαντα, αλλά όπως φαίνεται από τα κουτσομπολιά που θέλουν να εκμαιεύσουν, έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους. Φοβερή μουσική, φοβερό συγκρότημα!»

  • SHARE
  • TWEET