Αποκλειστικό: Ακούστε το νέο κομμάτι των Cult Of Luna, από το split τους με τους The Old Wind

Το "Raangest" κυκλοφορεί στις 29 Ιανουαρίου

21/01/2016 @ 11:59

Η κυκλοφορία του νέου split EP των Cult Of Luna και The Old Wind πλησιάζει και το Rocking.gr, μετά την παρουσίαση του "Wooden Scythe" των The Old Wind, και σε αποκλειστικότητα για την χώρα μας, σας παρουσιάζει την διασκευή των Cult Of Luna στο κομμάτι των Amebix, "Last Will And Testament".

Ακούστε το παρακάτω:

Ενώ οι Cult Of Luna δουλεύουν κρυφά πάνω σε ένα άλλο ειδικό project που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2016, παράλληλα είχαν επιπλέον χρόνο στο στούντιο για να ηχογραφήσουν μια διασκευή στο "Last Will And Testament" των Amebix. Ο κιθαρίστας και κύριος συνθέτης, Johannes Persson, σχολιάζει:

«Ανακάλυψα τους Amebix αρκετά αργά, αλλά όταν το έκανα ήταν σαν να βρήκα έναν μουσικό πατέρα που δεν ήξερα ότι είχα. Το άλμπουμ ήταν μονολιθικό και μπροστά από την εποχή του και αξίζει πολλή περισσότερη αναγνώριση για την ύπαρξή του στο μουσικό προσκήνιο. Είναι σκληρό και ψυχρό και αποτέλεσε το soundtrack του περασμένου χειμώνα για μένα. Το να διασκευάσεις ένα τραγούδι χωρίς να βάλεις ένα κομμάτι από την ψυχή σου είναι εντελώς ανούσιο, κατά τη γνώμη μου, οπότε ήμασταν ελεύθεροι μ' αυτό, ελπίζουμε χωρίς να καταστρέψαμε την ουσία του.»

Tracklist:
Πλευρά A: Cult Of Luna
01. Last Will And Testament

Πλευρά B: The Old Wind
01. Wooden Scythe
02. Daugthers Of Cleanse

Cult Of Luna / The Old Wind - Split

Links:
Culf Of Luna Official
Cult Of Luna Facebook
Προ-παραγγελίες: Vinyl | CD

  • SHARE
  • TWEET