Bob Katsionis (Outloud): «Θέλουμε να φέρουμε στους οπαδούς του rock και του heavy metal λίγη μελωδία»

13/12/2011 @ 10:13
Με αφορμή το νέο κομμάτι "Last Days Of December" των Outloud, ο Bob Katsionis προχώρησε στις εξής δηλώσεις.

«Οι άνθρωποι δέχονται πολύ αρνητισμό από παντού αυτές τις μέρες. Είναι λες και κάποιος προσπαθεί να κάνει τον κόσμο να νιώσει κενός και αβοήθητος όταν αντιμετωπίζει τα προβλήματα της χώρας του. Ταυτόχρονα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτα με αρνητικές, βίαιες, ανούσιες και προσβλητικές συμπεριφορές. Αυτό αντανακλάται και στη μουσική. Τα συγκροτήματα προσπαθούν να έχουν πιο βαρύ ήχο, λες και γίνεται κάποιου είδους διαγωνισμός μίσους».

Και συνέχισε: «Αυτό που θέλαμε να κάνουμε με αυτό το τραγούδι είναι να φέρουμε κάποια μελωδία και ειρήνη στους οπαδούς του rock και του heavy metal*, με σκοπό να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους ότι η αγάπη είναι η δύναμη που κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Έτσι προσπαθούμε να συνεισφέρουμε με αυτό το χριστουγεννιάτικο τραγούδι σε αυτή την κατεύθυνση και να τονίσουμε ότι Χριστούγεννα δεν είναι μόνο ψώνια αλλά και να περνάς χρόνο με φίλους και την οικογένεια σου, μοιράζοντας θετική ενέργεια, την οποία τόσο χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες».


* Κατόπιν επισήμανσης και προτροπής του ιδίου του καλλιτέχνη, πραγματοποιήθηκε διόρθωση της παρούσας δημοσίευσης. Η πρόταση «...to bring the rock and Heavy Metal world some melody, some peace...», η οποία είχε γραφτεί στα αγγλικά στο σχετικό press release, μεταφράστηκε «να φέρουμε κάποια μελωδία και ειρήνη στη rock και metal μουσική», ενώ ο καλλιτέχνης μάς ενημέρωσε ότι η ορθή μετάφραση και το νόημα του μηνύματός του ήταν «να φέρουμε κάποια μελωδία και ειρήνη στους οπαδούς του rock και του heavy metal».
  • SHARE
  • TWEET