Black Crowes εναντίον Maxim

29/02/2008 @ 00:48
Απέρριψαν τη συγγνώμη του αμερικανικού περιοδικού Maxim οι Black Crowes σχετικά με την κριτική που έγινε στο νέο τους δίσκο "Warpaint".

Ο συντάκτης της κριτικής δε μπορεί να άκουσε το άλμπουμ, καθώς promo αντίτυπα δεν είχαν εκδοθεί και από το ράδιο παίζεται ένα και μοναδικό τραγούδι, το single "Goodbye Daughters Of The Revolution". Παρ' όλα αυτά δεν είχε πρόβλημα να το βαθμολογήσει με 2,5 αστέρια και να δηλώσει πως «δεν έχουν αναπτυχθεί και πολύ»!

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως ακόμα και όταν έγιναν αντιληπτοί, συνέχιζαν να υποστηρίζουν την πράξη τους, ονομάζοντάς την "educated guess preview" (εκπαιδευτική πρόβλεψη προακρόασης;) και λέγοντας ότι σαφώς και προτιμούν (!) να ακούν ένα δίσκο πριν του κάνουν κριτική, αλλά στις περιπτώσεις σημαντικών δίσκων που δεν έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν επιλέγουν την παραπάνω διαδικασία σε σχέση με το να μην καλύψουν καθόλου το γεγονός!

Ο μάνατζερ του συγκροτήματος σχολίασε: «Τι θα ακολουθήσει; Κριτική συναυλιών τις οποίες δεν παρακολούθησαν και ταινιών που ποτέ δεν είδαν;».
  • SHARE
  • TWEET