Βιογραφία των Alice In Chains από τον Duff McKagan;

Έτοιμος να πιάσει δουλειά ο πρώην μπασίστας των Guns N’ Roses

14/05/2015 @ 18:03
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην συγγραφέα του "Louder Than Hell", Katherine Turman, για λογαριασμό του The Pulse Of Radio, ο Duff McKagan αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό να γράψει την βιογραφία των Alice In Chains. Τα λόγια του έχουν αναλυτικά ως εξής:

«Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, μίλησα με τον Sean (Kinney, drummer των Alice In Chains). Την Παρασκευή το βράδυ συγκεκριμένα, μιλήσαμε αρκετά. Του είπα ότι αν θέλετε να το κάνω εγώ, τώρα είναι η ώρα γιατί είμαι έτοιμος για αυτό το βιβλίο: μπορώ να ξεκινήσω το καλοκαίρι, όταν εσείς θα δουλεύετε πάνω σε καινούργια μουσική - μπορείτε να βγάλετε τον δίσκο και να βγάλετε και το βιβλίο σαν πακέτο. Είμαι υπερήφανος για αυτή την μπάντα, νομίζω πως πρόκειται για μια ιστορία όπου απλά δικαιώθηκαν οι πρωταγωνιστές.»

Ο πρώην μπασίστας των Guns N’ Roses κυκλοφόρησε επίσημα προχθές ένα νέο EP τριών τραγουδιών με τίτλο "How To Be A Man", ταυτόχρονα με το νέο του βιβλίο, "How To Be A Man (And Other Illusions)". Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες και ακούστε το ομώνυμο κομμάτι στον ακόλουθο σύνδεσμο.
  • SHARE
  • TWEET