Billy Gibbons: «Ο Rick Rubin είναι υπεύθυνος για την καθυστέρηση της νέας κυκλοφορίας των ZZ Top»

26/04/2012 @ 11:43
Ο κιθαρίστας των ZZ Top, Billy Gibbons, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση του φίλου του και παραγωγού Rick Rubin.

Σύμφωνα με τον Gibbons, o Rubin είναι υπεύθυνος για τις καθυστερήσεις που έχουν προκύψει με τον επερχόμενο δίσκο των ZZ Top. Οι δυο τους ήταν φίλοι για δεκαετίες, αλλά είναι μόλις η πρώτη φορά που συνεργάζονται επαγγελματικά. Η μπάντα υπέγραψε με τον Rubin το 2008.

Ο Gibbons δήλωσε σχετικά με τη μεγάλη αναμονή: «Όλος ο κόσμος με ρωτάει γι' αυτό. Η ειρωνεία είναι ότι η ίδια η μπάντα αναρωτιέται «Πού στο καλό είναι αυτό το πράγμα; Πότε θα το ακούσουμε;». Ο Rick έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Είμαστε φίλοι για όσο καιρό μπορώ να θυμηθώ κι αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε. Έχει έναν ανορθόδοξο τρόπο για να κάνει ό,τι κάνει. Αλλά μην απατάστε, έχει μια διαίσθηση που δεν την φτάνει κανείς!»

Η αλήθεια είναι ότι ο Rubin, ένας από τους πιο φημισμένους rock παραγωγούς, έχει και λάτρεις και πολέμιους. Ο Corey Taylor των Slipknot έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι «υπερτιμημένος και δεν πρόκειται να ξαναδουλέψει μαζί του», ενώ ο Matt Bellamy των Muse τον ευχαρίστησε επειδή «τον έμαθε πως πρέπει να κάνει παραγωγή».
  • SHARE
  • TWEET