Axl Rose: «Αποκλείεται να ξαναδουλέψω με τον Slash»

09/02/2009 @ 02:31
Χείμαρρος για άλλη μια φορά ο Axl Rose, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στο Billboard για το “Chinese Democracy”. Στη συνέντευξη κατηγόρησε ανοικτά την εταιρία του Interscope για κακό promotion, το οποίο κατά την γνώμη του οδήγησε στις χαμηλές πωλήσεις του album και αποκάλυψε πως το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει ένα videoclip για το τραγούδι “Better”. Παράλληλα διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει έτοιμα άλλα δύο albums και αποκάλυψε πως ετοιμάζει μια παγκόσμια περιοδεία με τους Guns N’ Roses, καθώς η ζήτηση για το συγκρότημα είναι μεγάλη.

Το «ζουμί» της συνέντευξης όμως ήταν οι αναφορές του στα πρώην μέλη του συγκροτήματος. Παρότι δέχτηκε ότι θα μπορούσε να ξανασυνεργαστεί με τους Izzy Stradlin και Duff McKagan, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να ξαναδουλέψει και με τον Slash. Συγκεκριμένα δήλωσε πως «είναι πιθανότερο ένας από τους δύο μας να πεθάνει χωρίς να έχουμε ξαναδουλέψει μαζί, παρά να ξαναπαίξουμε με τον Slash. Αυτές οι αποφάσεις πάρθηκαν εδώ και πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να αλλάξουν».

Κατά τα άλλα ο πρώην κιθαρίστας του σχήματος, Gilby Clarke, δήλωσε για το “Chinese Democracy” πως «είναι ένα καλό και εμπνευσμένο album, με καλές μελωδίες και solo, αλλά παράλληλα αρκετά mid-tempo και με πολύ μέτριους στίχους».
  • SHARE
  • TWEET