Art of Technique: Workshop με τον Μιχάλη Παούρη

04/04/2013 @ 11:33
Ο Μιχάλης Παούρης παρουσιάζει: Art of Technique
Κυριακή 14 Απριλίου 2013 από 13:00 έως 17:00 στα Prova Music Studios

Την Κυριακή 14 Απριλίου, ο Μιχάλης Παούρης θα βρεθεί στα Prova Music Studios για ένα εργαστήριο με θέμα την τεχνική γενικότερα και την τεχνική της πένας ειδικότερα, που θα διαρκέσει τέσσερις ολόκληρες ώρες. Oι ενδιαφερόμενοι μουσικοί, αρχάριοι και προχωρημένοι στο μπουζούκι αλλά και την κιθάρα, θα δουν και θα ακούσουν τις πρωτότυπες τεχνικές καρπού αλλά και τη φιλοσοφία - θεωρία του Μιχάλη Παούρη για το πολυσυζητημένο θέμα της τεχνικής.

Η ύλη του εργαστηρίου θα περιέχει τεχνικές της πένας, ασκήσεις, ανάλυση και εφαρμογή των τρόπων για το πως οι μουσικοί μπορούν να ξεπερνούν τη στασιμότητα και τα στάδια της τεχνικής τους κατάρτισης.

Θα διανεμηθούν δωρεάν στους συμμετέχοντες σημειώσεις από το σεμινάριο.

Ο Μιχάλης Παούρης θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων για ερωτήσεις και απορίες, καθώς και για συζήτηση επί των συγκεκριμένων θεμάτων.

Ο Αλέξανδρος Παλαβιτσίνης, πιανίστας στην Michael Paouris' Band θα συνοδέψει τον Μιχάλη Παούρη σε live jam για την άμεση ανάλυση και εφαρμογή των τεχνικών του.

Την Κυριακή 14 Απριλίου και μόνο για την ημέρα του εργαστηρίου θα μπορείτε να αποκτήσετε το βιβλίο «Οι Σημειώσεις μου...» στην τιμή των 10 ευρώ!

Το κόστος του εργαστηρίου για τους συμμετέχοντες είναι 10 ευρώ.

Prova Music studios: Κωνσταντινουπόλεως 56, Ταύρος
Οδηγίες πρόσβασης: Provastudio.com/contact/directions
Πληροφορίες: 210-9514779
Δηλώσεις συμμετοχής: techniqueofart@gmail.com

Μιχάλης Παούρης - Art of Technique workshop

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET