Αποχαιρετιστήριο single από τους Motley Crue

Θα ολοκληρωθεί τους επόμενους δύο μήνες

12/03/2014 @ 11:11
Ο κιθαρίστας των Mötley Crüe, Mick Mars, αποκάλυψε στο Hair Nation του SiriusXM ότι η μπάντα θα κυκλοφορήσει ένα καινούργιο single στα πλαίσια της αποχαιρετιστήριας περιοδείας της.

«Μόλις έγραψα ένα καινούργιο κομμάτι με τον Nikki Sixx και θα το τελειώσουμε μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Θα κυκλοφορήσει σαν single.»

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Nikki Sixx είχε πει ότι η μπάντα δεν θα βγάλει νέο άλμπουμ. Ο Sixx όχι μόνο απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός νέου άλμπουμ, αλλά βρήκε την ευκαιρία να τα βάλει και με το «σύστημα», λέγοντας πως τελικά δεν υπάρχει λόγους να ξοδέψει το συγκρότημα χρόνο και χρήμα για ένα άλμπουμ που μετά από πολύ κόπο δεν θα το ακούσει κανείς. O Sixx έριξε το φταίξιμο στον τρόπο που είναι στημένο το ραδιόφωνο πλέον, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν έχεις μούσι και banjo, το ραδιόφωνο σε αγνοεί».

Ο Vince Neil τόνισε ότι μετά την αποχαιρετιστήρια περιοδεία, το συγκρότημα δεν θα διαλυθεί: «Οι Mötley Crüe δεν διαλύονται. Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε μουσική. Θα συνεχίσουμε να πουλάμε το υλικό μας. Θα κάνουμε τραγούδια για συγκεκριμένους λόγους. Οι Mötley Crüe θα βρίσκονται τριγύρω. Απλά δεν θα περιοδεύουμε.»

Μπορείτε να διαβάσετε το πρόσφατο άρθρο της στήλης «10» του Rocking.gr, «Αξέχαστα video των Motley Crue».
  • SHARE
  • TWEET