Αποκλειστικό: Ακούστε το "Die Glocke" των Corrupt Moral Altar (συμμετέχει ο Jeff Walker των Carcass)

Το Rocking.gr παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα για τη χώρα μας το πρώτο κομμάτι από το επερχόμενο full-length ντεμπούτο των Βρετανών

20/05/2014 @ 17:10
Το Rocking.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε σε αποκλειστικότητα για τη χώρα μας το "Die Glocke", πρώτο κομμάτι από το επερχόμενο full-length ντεμπούτο των Βρετανών Corrupt Moral Altar με τίτλο "Mechanical Tides".

AUDIO

Στο συγκεκριμένο κομμάτι συμμετέχει ο Jeff Walker των Carcass, τον οποίον είχαμε τη τιμή να συναντήσουμε μαζί με τον Bill Steer αμέσως μετά την εμφάνιση του συγκροτήματος στο περσινό Rockwave Festival, για μία αποκαλυπτική συνέντευξη λίγο πριν την κυκλοφορία του σπουδαίου άλμπουμ επιστροφής "Surgical Steel".

Οι Corrupt Moral Altar δημιουργήθηκαν το 2012 στο Liverpool, κυκλοφορώντας την ίδια χρονιά το demo "Needle Drugs", ενώ το 2013 παρουσίασαν τα EP "Luciferian Deathcult" και "Whiskey Sierra". Έχουν τις ρίζες τους του στο αυθεντικό punk και προσθέτουν στον ήχο τους sludge, grind και hardcore στοιχεία. Βασικό χαρακτηριστικό της μουσικής τους είναι φυσικά ο θυμός.

Η κυκλοφορία του "Mechanical Tides" είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου μέσω της Season Of Mist, αποκλειστικά σε Jewel Case CD.

Για περισσότερες πληροφορίες και προπαραγγελίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις ακόλουθες διευθύνσεις:
facebook.com/CorruptMoralAltar
facebook.com/seasonofmistofficial
shop.season-of-mist.com/corrupt-moral-altar-mechanical-tides-cd

Tracklisting:

01. Father Tongue
02. Blood Harmony
03. Die Glocke (feat. Jeff Walker)
04. Line Check
05. Wire Mother
06. Gin Dreams
07. Closed Casket
08. Sweet Talk
09. Admit Defeat
10. Garland Greene
11. River Blind
12. Black Chapter
13. Insect Politicians

Line-up:
Chris Reese: vocals
John Cooke: guitar, vocals
Adam Clarkson: bass
Tom Dring: drums
  • SHARE
  • TWEET