Ανακοίνωση από τα εναπομείναντα μέλη των Yellow Dogs μετά το μακελειό της Κυριακής

Συνυπογράφουν τα μέλη των Free Keys, πρώην μπάντας του δολοφόνου

14/11/2013 @ 10:52
Ανακοίνωση εξέδωσαν τα εναπομείναντα μέλη των Yellow Dogs, Siavash 'Obash' Karampour και Koory Mirzeai, μετά από το τραγικό περιστατικό της Κυριακής και την δολοφονία των δύο άλλων μελών του συγκροτήματος.

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν ο μάνατζερ των Yellow Dogs, Ali Salehezadeh, ο Pooya Hosseini, μέλος των Free Keys (πρώην μπάντας του δολοφόνου Ali Akbar Mohammadi Rafie) και οι street artists Icy και Sot.

Οι υπογράφοντες εκφράζουν φυσικά την οδύνη τους για το τραγικό γεγονός, με την ανακοίνωση να αναφέρεται εν συνεχεία στην κοινή διαδρομή των Yellow Dogs και των Free Keys τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι τα δύο συγκροτήματα είχαν διακόψει κάθε επαφή με τον δολοφόνο και αυτόχειρα από το 2012 και την αποχώρησή του τότε από τους Free Keys, ενώ τους τελευταίους δεκατέσσερις μήνες δεν είχαν κανένα νέο του.

Μετά από τις αναπάντεχες εξελίξεις το μέλλον των Yellow Dogs είναι αβέβαιο, παρότι οι μουσικοί φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με την μουσική.

Ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να διαβάσετε στο Pitchfork.
  • SHARE
  • TWEET