Ακούστε τη συνεργασία των Reign Of The Architect με τον Jeff Scott Soto

02/05/2012 @ 10:55
Μέσα στους ερχόμενους μήνες πρόκειται να κυκλοφορήσει το "Rise", η πρώτη δισκογραφική δουλειά του καινούριου πολυεθνικού symphonic progressive metal σχήματος, Reign Of The Architect.

Η μπάντα, που έχει και ελληνικό στοιχείο με την Νίνα Βουράκη να αναλαμβάνει τα πλήκτρα, ανάρτησε στο YouTube το δεύτερο single από το παρθενικό άλμπουμ της. Πρόκειται για το κομμάτι "We Must Retaliate", στο οποίο συμμετέχει ο Jeff Scott Soto (Journey, Yngwie Malmsteen etc.), σήμερα live frontman της θρυλικής rock μπάντας Queen, στα φωνητικά, αλλά και ο Mike LePond των Symphony X στο μπάσο.

Από όλη την μπάντα: «Ήταν μοναδική εμπειρία να δουλέψουμε το υλικό μας με τον Jeff, ο οποίος όχι μόνο έδωσε μια εκπληκτική ερμηνεία αλλά έδειξε τρομερό δυναμισμό και θεατρικές ικανότητες. Ήταν η καλύτερη επιλογή για το ρόλο που έπαιξε στο δίσκο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε μαζί του! Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε σκληρά για το πρώτο live της περιοδείας μας και σύντομα θα ανακοινώσουμε νέα και ερχόμενες συναυλίες στη σελίδα μας στο Facebook! Βοηθήστε μας να εξαπλωθεί, γιατί όταν θα έρθουμε να παίξουμε live για σας, χρειαζόμαστε να ακουστεί από όλους μαζί We must retaliate!»

Η περιοδεία των Reign of the Architect θα ξεκινήσει στις 6 Ιουνίου στο club Hangar 11 του Τελ Αβίβ, ως support στους Symphony X και θα συνεχιστεί σε όλη την Ευρώπη.

Παρακάτω θα βρείτε τα links και τα δύο single του συγκροτήματος:

www.reignofthearchitect.com

www.facebook.com/ReignOfTheArchitect





Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET