Ακούστε τον νέο δίσκο των Nazareth, τελευταίο με τον αυθεντικό τους τραγουδιστή

Για δωρεάν streaming δόθηκε το "Rock 'N' Roll Telephone"

06/06/2014 @ 10:45
Οι Nazareth έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους άλμπουμ, το οποίο θα είναι και το τελευταίο που κυκλοφορούν με τον Dan McCafferty στο μικρόφωνο.

Ο McCafferty ήταν μέλος των Nazareth από την ίδρυσή τους το 1968, ωστόσο λόγω προβλημάτων υγείας αναγκάζεται να εγκαταλείψει την μπάντα. Εντούτοις, παρόλο που αποχαιρέτησε τους Nazareth από πέρσι, έμεινε για να ολοκληρώσει τον 23ο στούντιο δίσκο των θρυλικών hard rockers.

Ο McCafferty είχε δηλώσει: «Το να μπεις στο στούντιο και να τραγουδήσεις δεν είναι σαν να τραγουδάς σε συναυλία. Θα μπορούσα να ηχογραφήσω νέο δίσκο, αλλά να ανέβω στη σκηνή για μία ώρα και τρία τέταρτα και να κάνω τον κόσμο να πληρώνει λεφτά για να με δει... Αυτό δεν μπορώ να το κάνω.»

Οι Nazareth έχουν προσλάβει ως αντικαταστάτη του McCafferty τον Linton Osborne, με τον οποίο ολοκλήρωσαν και μία περιοδεία. Ο Osborne είχε δηλώσει: «Πόσο πιο υπέροχος άνθρωπος θα μπορούσε να είναι; Δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει αυτήν την δουλειά. Με τίποτα. Όμως έπρεπε, προφανώς. Και το έκανε με επίπεδο.»

Ακούστε ολόκληρο το "Rock 'N' Roll Telephone" στον ακόλουθο σύνδεσμο.
  • SHARE
  • TWEET