''A Matter Of Life And Death'' το νέο album των Iron Maiden

20/06/2006 @ 06:40
Αρχές Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει το νέο studio album των Iron Maiden, "A Matter Of Life And Death". Το group ξεκίνησε τη συγγραφή των κομματιών κατά το τέλος του 2005, μετά το πέρας των εμφανίσεων του σε Ευρώπη και Αμερική. Λίγο μετά τα Χριστούγεννα οι συνθέσεις ήταν έτοιμες και προβαρισμένες όταν η μπάντα συναντήθηκε με τον παραγωγό Kevin Shirley για να βάλουν μπρος τις διαδικασίες της ηχογράφησης.

Ο Kevin Shirley έχει αναλάβει, μαζί με τον Steve Harris, την παραγωγή σε τρία studio albums της μπάντας αλλά και δύο από τα πρόσφατα live dvd της. «Αισθάνομαι ιδιαίτερα προνομιούχος που είχα την ευκαιρία να δω πως γεννήθηκε και πήρε πνοή αυτό το album. Ελάχιστες είναι οι στιγμές της καριέρας μου κατά τις οποίες έζησα ολόκληρη η διαδικασία της ηχογράφησης και αυτή είναι μία από αυτές».

Σχετικά με το δίσκο ο Bruce Dickinson σχολιάζει: «Αυτό το album πρέπει να είναι το καλύτερο μας από τότε που αρχίσαμε να δουλεύουμε με τον Kevin. Σε σημεία γίνεται πραγματικά επικό. Ο καθένας από μας έχει βάλει τα πάντα σε αυτό το δίσκο. Πάντως διασκεδάσαμε πολύ κατά τη δημιουργία του και μας είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε τί καταφέραμε να επιτύχουμε στο χρόνο που μας πήρε».

"A Matter of Life and Death" track listing:

01. Different Worlds (Smith/Harris) 4:17
02. These Colours Don't Run (Smith/Harris/Dickinson) 6:52
03. Brighter Than a Thousand Suns (Smith/Harris/Dickinson) 8:44
04. The Pilgrim (Gers/Harris) 5:07
05. The Longest Day (Smith/Harris/Dickinson) 7:48
06. Out Of the Shadows (Dickinson/Harris) 5:36
07. The Reincarnation of Benjamin Breeg (Murray/Harris) 7:21
08. For The Greater Good of God (Harris) 9:24
09. Lord Of Light (Smith/Harris/Dickinson) 7:23
10. The Legacy (Gers/Harris) 9:20

Το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι οι εμφανίσεις του στην Ιαπωνία, όπως επίσης και πολλές στην Ευρώπη, στο τέλος του 2006 είναι ήδη sold out.

  • SHARE
  • TWEET