Οι 40 Watt Sun επιστρέφουν με νέο δίσκο

Ακούστε το πρώτο single από τον διάδοχο του εξαιρετικού προ πενταετίας "Wider Than The Sky"

29/10/2021 @ 12:42

Οι 40 Watt Sun ανακοίνωσαν την πολυαναμενόμενη δισκογραφική επιστροφή τους.

Συγκεκριμένα, το slowcore σχήμα του σπουδαίου Patrick Walker, θα κυκλοφορήσει νέο δίσκο για πρώτη φορά έπειτα από το εξαιρετικό "Wider Than The Sky" του 2015.

Το άλμπουμ, θα ονομάζεται "Perfect Light" και θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου 2022 μέσω της Cappio Records (ψηφιακά) και της Svart Records (σε φυσική μορφή).

Παράλληλα, το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ.

Πρόκειται για το "The Spaces In Between", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, και στο οποίο συμμετέχουν οι Ajit Gill (ντράμερ του λονδρέζικου prog-jazz σχήματος Vertaal), ο μπασίστας Ryan Cowell και ο πιανίστας Chris Redman.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Perfect Light", ενώ υπενθυμίζεται πως το "Wider Than The Sky" αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 100 alternative άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το LP θα περιέχει επιπρόσθετα ένα δωδεκάιντσο βινύλιο με εναλλακτικές εκτελέσεις δύο κομματιών, συμπεριλαμβανομένης αυτής του "Reveal" με την Emma Ruth Rundle στα φωνητικά, ενώ οι Warning, το ιστορικό doom metal σχήμα του Walker, κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες το "Watching From A Distance - Live At Roadburn".

1) Reveal
2) Behind My Eyes
3) Until
4) Colours
5) The Spaces in Between
6) Raise Me Up
7) A Thousand Miles
8) Closure

  • SHARE
  • TWEET