100 εκατ. fans των Bon Jovi δε μπορεί να κάνουν λάθος

25/10/2004 @ 04:48
Στις 15 Νοεμβρίου αναμένεται η κυκλοφορία του 5-πλού box set των Bon Jovi με τρία cd's με ανέκδοτα κομμάτια, ένα τέταρτο με σπάνια κομμάτια από όλο τον κόσμο και ένα behind-the-scenes DVD. Οι Bon Jovi θα γιορτάσουν την συνεχιζόμενη σχέση λατρείας με το κοινό τους παγκοσμίως με τη κυκλοφορία ενός 5-πλού box set - μαμούθ με τον τίτλο "100 Million Bon Jovi Fans Can't Be Wrong", μια συλλογή με σχεδόν αποκλειστικό υλικό που δεν είχε ακουστεί ή προβληθεί ποτέ πριν. Το όλο project χειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος ο Jon Bon Jovi.


Θα περιέχει τρία cds με τραγούδια που δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ, ένα τέταρτο cd με πολλά σπάνια αλλά και αγαπημένα κομμάτια της μπάντας (από soundtracks αλλά και από πολλές άλλες πηγές από όλο το κόσμο), αλλά και ένα DVD με υλικό που δεν έχει ποτέ προβληθεί, όπως και υλικό από video. To box set θα φτάσει στα καταστήματα παγκοσμίως στις 15 Νοεμβρίου.

Για αυτό το σπουδαίο box set, οι Bon Jovi απευθύνθηκαν στους οπαδούς τους σε όλο τον κόσμο και τους ζήτησαν να στείλουν μικρά μηνύματα μέσω email, ένας αριθμός των οποίων θα μπει στο βιβλιαράκι που θα συνοδεύει το box.

Το υλικό που θα περιέχεται στο 5-πλό box αποφασίστηκε μόλις και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά η μπάντα επιβεβαιώνει ότι ανάμεσα στα ακυκλοφόρητα κομμάτια (μερικά από τα οποία είναι ολοκληρωμένα τραγούδια τα οποία δεν μπήκαν ποτέ σε albums) θα υπάρχουν κομμάτια τα οποία δεν έχουν ακούσει ούτε και οι πιο σκληροπυρηνικοί fans του group! Μερικοί τίτλοι είναι: "Why Aren't You Dead?", "One To Say Goodbye" και "Gotta Have A Reason". Το τέταρτο cd, που θα περιέχει τραγούδια που είχαν κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό, αναμένεται να περιέχει τα τραγούδια από ταινίες, "Good Guys Don't Always Wear White" (από το The Cowboy Way), "Real Life" (από το EDTV), ένα original demo από το hit single "Always" και διεθνή b-sides όπως το "Temptation".

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET