Διαθέσιμο δωρεάν στο Youtube το νέο ντοκιμαντέρ για τον Tom Petty

Η ταινία καταγράφει τη δημιουργία του κλασικού "Wildflowers"

12/11/2021 @ 13:23

Στη δημοσιότητα δώθηκε χτες, 11 Νοεμβρίου, δωρεάν ολόκληρο ένα καινούριο ντοκιμαντέρ για τον Tom Petty.

Συγκεκριμένα, το "Tom Petty: Somewhere You Feel Free - The Making Of Wildflowers", είχε προβληθεί αρχικά στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Οκτωβρίου, έπειτα από την αρχική του πρεμιέρα στο Sundance Festival 2021 τον Μάρτιο, απλά πλέον μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην ολότητά του στον εξής σύνδεσμο.

Η εν λόγω ταινία, ακολουθεί τον σπουδαίο μουσικό σε μια εποχή - κλειδί της σταδιοδρομίας του, και συγκεκριμένα την περίοδο της δημιουργίας του δεύτερου προσωπικού του δίσκου, του κλασικού "Wildflowers" του 1994.

Βασισμένο σε μεγάλο βαθμό σε μια συλλογή αρχειακού υλικού γυρισμένου σε 16 χιλιοστά, το ντοκιμαντέρ απαθανατίζει τα χρόνια ανάμεσα στο 1993 και 1995 και περιέχει επίσης πληθώρα συνεντεύξεων κατά τη διάρκεια των 89 λεπτών του.

Αξίζει να σημειωθεί πως επιπρόσθετα, δόθηκαν στη δημοσιότητα το περασμένο καλοκαίρι τέσσερις ακυκλοφόρητες συνθέσεις του εμβληματικού μουσικού, που έφυγε από τη ζωή το 2017, που περιέχονται στην επανέκδοση του "Songs And Music From The Motion Picture She’s The One".

  • SHARE
  • TWEET