Ακούστε τέσσερα ακυκλοφόρητα κομμάτια των Tom Petty & The Heartbreakers

Το soundtrack του "She's The One" αποκτά διευρυμένη επετειακή επανέκδοση

05/07/2021 @ 10:52

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την ταινία του 1996, "She's The One", επανακυκλοφορεί σε μια επετειακή έκδοση το soundtrack της, δια χειρός των Tom Petty & The Heartbreakers.

Ονομαζόμενο "Angel Dream", το άλμπουμ αποτελεί μια remixed και remastered εκδοχή του πρωτότυπου "Songs And Music From The Motion Picture She’s The One", η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και ακυκλοφόρητες συνθέσεις της μπάντας.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Benmont Tench, το "She's The One" αναμενόταν να περιέχει κάποια από τα τραγούδια που δεν συμπεριλήφθηκαν στο άλμπουμ "Wildflower".

Οι μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητες συνθέσεις είναι οι "One Of Life's Little Mysteries", "Thirteen Days" (διασκευή σε JJ Cale), "105 Degrees" και το instrumental "French Disconnection".

Σημειώνεται πως η επαναπροσέγγιση των κομματιών στα πλαίσια της εν λόγω κυκλοφορίας, πραγματοποιήθηκε από τον, επί χρόνια συνεργάτη της μπάντας και μηχανικό ήχου Ryan Ulyate, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Tom Petty πριν τον θάνατο του το 2017.

Επιπρόσθετα, η κυκλοφορία συνοδεύτηκε με την αποκάλυψη του lyric video για το "105 Degrees", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο τον δίσκο, ο οποίος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να λειτουργεί ως μουσικό άλμπουμ και όχι ως soundtrack, εδώ.

Σχολιάζοντας το "Angel Dream", η χήρα του Petty, Dana, ανέφερε:

«Αυτά τα κομμάτια είναι πολύ ξεχωριστά. Είμαι ευγνώμων για το γεγονός πως αυτή η κυκλοφορία αποκτά την αναγνώριση που της αναλογεί. Το remix του Ryan Ulyate είναι φανταστικό, όπως και οι αδημοσίευτες συνθέσεις. Οι Annakim, Adria και εγώ δαπανήσαμε πολύ χρόνο μέχρι να βρούμε το κατάλληλο artwork που να αντικατοπτρίζει το κλίμα του δίσκου».

  • SHARE
  • TWEET