"Sleeps Society": Oι While She Sleeps αποκαλύπτουν μια διαφορετική πρωτοβουλία

Η μπάντα κυκλοφόρησε και το πρώτο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο της

16/10/2020 @ 13:08

Οι While She Sleeps προχώρησαν σε μια διαφορετική παρουσίαση του νέου τους δισκογραφικού βήματος.

Η metalcore μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το επόμενο άλμπουμ της αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

Οι While She Sleeps εγκαινιάζουν το "Sleeps Society", που δεν είναι μόνο το όνομα του επερχόμενου, πέμπτου τους δίσκου, αλλά και μια πλατφόρμα που θέλουν να αναπτύξουν μαζί με τους οπαδούς τους.

Στο video που δημοσιοποίησε η μπάντα, όπου εν μέρει αποτελεί και επεξήγηση της πρωτοβουλίας τους σε συνεργασία με το Patreon, οι While She Sleeps εξηγούν:

«Με το μέλλον των συναυλιών αβέβαιο, το "Sleeps Society" θα εξασφαλίσει μια ασφαλή ύπαρξη για την μπάντα και θα μας δώσει την επιλογή να μείνουμε σε επαφή με τους οπαδούς μας. Αναζητούμε νέους τρόπους να προσφέρουμε στο κοινό μας και να καλύψουμε το κενό που μένει εξαιτίας της ανυπαρξίας ζωντανής μουσικής. Ο σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα επαρκές μοντέλο για καλλιτέχνες και δημιουργούς μακριά από τα παραδοσιακά δεσμά της βιομηχανίας, αναπτύσσοντας μια πραγματική ανεξάρτητη σχέση μεταξύ συγκροτήματος και οπαδών.

Φτάσαμε σε ένα σημείο που εξελίχθηκε σε ζήτημα ζωής και θανάτου για την μπάντα. Δεν είμαστε προετοιμασμένοι να είμαστε άλλη μια μπάντα που τα εγκατέλειψε επειδή το σύστημα δεν είναι σχεδιασμένο να εξυπηρετεί τον καλλιτέχνη. Έχοντας ξεπεράσει βουνά από προβλήματα και χρέη, θεωρήσαμε υποχρέωση μας να μοιραστούμε τη γνώση μας με τον κόσμο και με άλλους που έχουν υποστεί τα ίδια με εμάς, αναζητώντας ένα ρεαλιστικό τρόπο για τη δημιουργία μιας καριέρας εντός της βιομηχανίας.

Η συμμετοχή στην "Sleeps Society" θα απαιτεί ένα κόστος εγγραφής, διαφορετικό ανάλογα τον βαθμό συμμετοχής του καθενός και θα ενισχύουν οικονομικά απευθείας την μπάντα. Το κόστος θα ανταποδίδεται στους οπαδούς σε πλήθος διαδραστικών και ενημερωτικών video, καθώς και με εκδηλώσεις αποκλειστικά για τα μέλη. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει μια εις βάθος ματιά στην δημιουργία του νέου μας δίσκου με τα μέλη να μπορούν να συνεισφέρουν ιδέες για την ολοκλήρωση του άλμπουμ. Όλα αυτά είναι απλά η επιφάνεια του παγόβουνου του τι εστί "Sleeps Society".

Με τη μηνιαία συμβολή των οπαδών μας θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τις παραδοσιακές μεθόδους της μουσικής βιομηχανίας, χωρίς να παραχωρούμε τα δικαιώματα στα τραγούδια μας. Θα αναπτύξουμε στον υψηλότερο βαθμό τη συμβιωτική σχέση μεταξύ μπάντας και οπαδών, με εσάς να αποτελείτε επί της ουσίας ζωτικό μέρος της ύπαρξής μας».

Ακούστε το ομότιτλο κομμάτι εδώ. Ο δίσκος, διάδοχος του προ διετίας "So What?", αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021.

Δείτε επίσης:

While She Sleeps, Seasons AC @ Gagarin 205, 13/09/19

  • SHARE
  • TWEET