Καινούρια μουσική μετά από 29 χρόνια για τους Bay Area thrashers Vio-lence

Lyric video για το "Flesh From Bone" από το επερχόμενο "Let The World Burn"

11/01/2022 @ 12:15

Ένα χρόνο πριν, οι Vio-lence είχαν προετοιμάσει το έδαφος για την κυκλοφορία καινούριας μουσικής μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Πλέον η επιστροφή τους στην δισκογραφία είναι γεγονός, καθώς το EP πέντε κομματιών "Let The World Burn" πρόκειται να βγει στην αγορά στις 4 Μαρτίου από την Metal Blade Records.

Πρώτο δείγμα που δίνεται στην δημοσιότητα είναι το lyric video για το τραγούδι "Flesh From Bone".

Σε σχετική του δήλωση, ο κιθαρίστας Phi Demmel εκφράζει την πρόθεσή του να διατηρήσει στην νέα προσπάθεια τις βασικές αρχές του θρυλικού ντεμπούτου "Eternal Nightmare" από το 1988, προσθέτοντας στοιχεία που αφομοίωσε στην πορεία.

Στην παρούσα σύνθεση των Bay Area thrashers, τους παλιούς Phil Demmel, Sean Killian (φωνή) και Perry Strickland (τύμπανα) πλαισιώνουν ο μπασίστας Christian Olde Wolbers με πολυετή θητεία στους Fear Factory, αλλά και ο Bobby Gustafson, κιθαρίστας στα τέσσερα πρώτα άλμπουμ των σπουδαίων Overkill.

Υπενθυμίζεται ότι οι Phi Demmel και Robb Flynn συνυπήρξαν ως κιθαριστικό δίδυμο στα τρία στούντιο άλμπουμ των Vio-lence και βεβαίως στους Machine Head από το 2003 μέχρι το 2018.

"Let The World Burn" tracklist:

1. Flesh From Bone
2. Screaming Always
3. Upon Their Cross
4. Gato Negro
5. Let the World Burn

  • SHARE
  • TWEET