Στη δημοσιότητα τo trailer για το λεύκωμα του "Black Album"

Το "Metallica: The Black Album In Black & White" καταγράφει την περίοδο της δημιουργίας του κλασικού δίσκου

20/10/2021 @ 09:42

Διαθέσιμο είναι πλέον το επίσημο trailer για το "Metallica: The Black Album In Black & White".

Το εν λόγω λεύκωμα, αποτέλεσμα της συνεργασίας του συγκροτήματος με τον διάσημο φωτογράφο Ross Halfin, εντάσσεται στα πλαίσια των εορταστικών πρωτοβουλιών της μπάντας με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την κυκλοφορία του κλασικού πέμπτου δίσκου τους, καταγράφοντας την περίοδο της δημιουργίας του καθώς και όσων ακολούθησαν.

Στο εκτενές βιβλίο περιλαμβάνεται πληθώρα φωτογραφιών, μεταξύ των οποίων και αρκετών μέχρι πρότινος αδημοσίευτων, καθώς και πρόλογοι από τους Halfin, Hetfield, Ulrich, Hammet, Newsted και Trujillo.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer εδώ, στο οποίο ο Ulrich δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Από τη στιγμή που ολοκληρώναμε τον δίσκο, η αυτοπεποίθησή μας ήταν υψηλότερη από ποτέ, και νιώθαμε καλύτερα όσο ποτέ άλλοτε αναφορικά με το ποιοί είμαστε και πως βλέπαμε τους εαυτούς μας, ειδικά σε σχέση με το ενδεχόμενο να φωτογραφηθούμε».

Ο Hammet με τη σειρά του πρόσθεσε:

«Επιθυμούσαμε να προσδώσουμε στον δίσκο το μεγαλύτερο δυνατό προφίλ, και ο Ross ήταν και έτοιμος και πρόθυμος να το πράξει. Έως σήμερα, θεωρώ πως είναι ένας από τους σπουδαιότερους φωτογράφους συναυλιών στην ιστορία».

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το εκτεταμένο άλμπουμ διασκευών "The Metallica Blacklist", ενώ ο κλασικός δίσκος επέστρεψε θριαμβευτικά στο top 10 των charts έπειτα από 29 χρόνια, με αφορμή την επανέκδοσή του.

  • SHARE
  • TWEET