Tommy Lee: «Υποδέχθηκα την άφιξη των Nirvana με ανοιχτές αγκάλες»

Ο ντράμερ των Motley Crue σχολιάσε την άνθιση του grunge στις αρχές των '90s

26/11/2020 @ 11:10

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ντράμερ των Motley Crue, Tommy Lee, κλήθηκε να σχολιάσει πως είδε την άνθιση της grunge σκηνής στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Όταν ερωτήθηκε από τον Jane Lowe του Apple Music για την άποψή του για τους Nirvana και τις υπόλοιπες μπάντες της σκηνής που εκτόπισαν το hard rock των '80s από το ραδιόφωνο και το MTV, o Lee δήλωσε:

«Υποδέχθηκα την άφιξη των Nirvana με ανοιχτές αγκάλες. Ήμουν σε φάση, ναι, κάποιος που έχει την σπίθα. Ευχαριστώ! Επειδή, εάν ακούσω άλλο ένα τραγούδι, που ηχεί όπως... δεν ξέρω. Υπήρχαν τόσες μπάντες που ηχούσαν ακριβώς το ίδιο. Το λατρεύω όταν κάποιος πετάει στο mix μια χειροβομβίδα με τη νοοτροπία του Όχι, θα το κάνουμε με άλλο τρόπο.

Φίλε, το λατρεύω αυτό. Και μετά ήρθαν οι Soundgarden. Και συνέχιζαν να έρχονται νέες μπάντες. Τις αγάπησα».

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε συνέντευξή του το 2014, ο John Corabi, τραγουδιστής των Motley Crue εκείνη την εποχή, είχε δηλώσει αναφορικά με την άφιξη του grunge πως:

«Όλοι άκουγαν Alice In Chains και Soundgarden εκείνη την περίοδο. Σε εκείνο το σημείο, εμείς θεωρούμασταν passé. Η περιοδεία μας το 1994 στις Η.Π.Α. ήταν μια αποτυχία, δεν πουλούσαμε εισιτήρια, ήταν τρομερό».

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό ο Tommy Lee κυκλοφόρησε τον νέο του προσωπικό δίσκο, "Andro".

Δείτε επίσης:

Tommy Lee: «Η πανδημία ανάγκασε τον κόσμο να συνειδητοποιήσει πράγματα που παρέβλεπε»

  • SHARE
  • TWEET