Live άλμπουμ ανακοίνωσαν οι Tesseract

Οι Βρετανοί κυκλοφορούν σε φυσική μορφή τo σπουδαίο livestream του περασμένου Δεκέμβρη

22/06/2021 @ 12:28

Οι TesseracΤ αποκάλυψαν πως πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε φυσική μορφή την livestream εμφάνιση που πραγματοποίησαν τον περασμένο Δεκέμβρη.

Συγκεκριμένα, το βρετανικό σχήμα πραγματοποίησε την κινηματογραφική δίωρη εμφάνιση του, ονομασμένη "Portals", στην οποία παρουσίασε ζωντανά υλικό από όλη τη δισκογραφία του.

Τώρα, το "Portals" αναμένεται να κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις στις 27 Αυγούστου μέσω της Kscope, με τον μπασίστα του σχήματος, Amos Williams να σχολιάζει σχετικά:

«Έπρεπε να περάσει λίγος καιρός ώστε εκ των υστέρων να αντιληφθούμε τι σήμαινε αυτή η εμφάνιση για εμάς. Το "Portals", ως show, αποτέλεσε ένα πείραμα που μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε όταν είχαμε χρόνο και δυνατότητες, ακριβώς επειδή η ζωή μας πριν το lockdown δεν υπήρχε πλέον. Η μεγάλη αποδοχή της μουσική και των ιστοριών μας, ανέδειξαν ένα μελλοντικό μονοπάτι για τους TesseracT. Ενθουσιαστήκαμε που επικοινωνήσαμε, σε τέτοιους δοκιμασμένους καιρούς, με τους οπαδούς μας κατά αυτόν τον τρόπο. Ήταν ένα δώρο και ένα κίνητρο».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ το trailer της κυκλοφορίας, ενώ παρακάτω παρατίθενται το εξώφυλλο και το tracklist.

  1. "Of Matter"
  2. "King"
  3. "Concealing Fate Parts 1, 2 & 3"
  4. "Tourniquet"
  5. "Beneath My Skin/Mirror Image"
  6. "Orbital"
  7. "Juno"
  8. "Cages"
  9. "Dystopia"
  10. "Phoenix"
  11. "Nocturne"
  12. "Eden"
  13. "Of Energy"
  14. "Seven Names"

Δείτε επίσης:

Tesseract, Calyces, Mask Of Prospero @ Κύτταρο, 07/07/19

  • SHARE
  • TWEET