Slash: «Δεν έχουμε ηχογραφήσει νέα μουσική με τους Guns N' Roses»

O κιθαρίστας εξήγησε γιατί το συγκρότημα επανηχογράφησε τα δύο μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητα κομμάτια

25/10/2021 @ 14:25

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Slash αποκάλυψε πως οι Guns N' Roses δεν έχουν ηχογραφήσει νέας μουσική.

Παρά το γεγονός πως το θρυλικό σχήμα θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο το EP "Hard Skool" που θα περιέχει μεταξύ άλλων τις δύο καινούριες συνθέσεις που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα, όπως ενημέρωσε ο σπουδαίος κιθαρίστας έχει ξεκινήσει, προς το παρόν, να δουλεύουν πάνω σε φρέσκο υλικό:

«Όσον αφορά το θέμα νέας μουσικής από τους Guns N' Roses, δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο σημείο όπου θα κάτσουμε πραγματικά κάτω και θα ξεκινήσουμε να γράφουμε. Δουλεύουμε πολύ από το παλαιότερο υλικό το οποίο απλώς καθόταν για καιρό. Αυτό από μόνο του είναι κάτι που απαιτεί αρκετή ασχολία και αφοσίωση».

Αξίζει να σημειωθεί πως το επικείμενο EP θα είναι η πρώτη κυκλοφορία των Guns N' Roses έπειτα από το "The Spaghetti Incident?" του 1993 στην οποία θα συμμετέχουν οι Slash και Duff McKagan, με τον πρώτο να εξηγεί επίσης το πώς προέκυψε η απόφαση των επανηχογραφήσεων και της παρουσίασης των "Absurd" και "Hard Skool":

«Και τα δύο έχουν μπόλικη ιστορία. Αυτό που συνέβη ήταν πως ο Axl είχε ηχογραφήσει αρκετά τραγούδια σε κάποια φάση. Οπότε ο Duff και εγώ αποφασίσαμε να τα ξαναδουλέψουμε. Βασικά, εγώ συνέθεσα εντελώς δικά μου μέρη στις αρχικές συνθέσεις, πρακτικά κρατήσαμε τα τύμπανα και δουλέψαμε εκ νέου όλα τα άλλα».

Σημειώνεται πως πριν λίγες ημέρες ο Slash ανακοίνωσε την άφιξη νέου δίσκου με τον Myles Kennedy και τους Conspirators αποκαλύπτοντας παράλληλα και ένα ολοκαίνουριο single.

Δείτε επίσης:

Duff McKagan: «Ο νέος δίσκος των Guns N’ Roses είναι πραγματικότητα»

Slash: «Ευελπιστώ πως το 2021 θα κυκλοφορήσουμε νέα μουσική με τους Guns N' Roses»

  • SHARE
  • TWEET