Sinead O’Connor: «Μάχομαι να παραμείνω ζωντανή» (video)

Η τραγουδίστρια αναφέρεται στην συνεχιζόμενη μάχη της με τις ψυχικές διαταραχές

09/08/2017 @ 14:32

Η Sinéad O’Connor ανέβασε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook ένα video όπου αναφέρεται στην συνεχιζόμενη μάχη της με τις ψυχικές διαταραχές.

Στο κλιπ, η O’Connor ξεκινάει λέγοντας «Ελπίζω πως αυτό το video θα φανεί κάπως χρήσιμο, όχι σε εμένα στην πραγματικότητα, αλλά σε κάποιο από τα εκατομμύρια εκατομμυρίων άτομα στον κόσμο που γνωρίζω ότι είναι σαν κι εμένα» και συνεχίζει: «Μάχομαι, μάχομαι, μάχομαι και μάχομαι – όπως όλοι οι εκατομμύρια άνθρωποι εκ των οποίων είμαι ένας – να παραμείνω ζωντανή κάθε μέρα, πράγμα που κάνω επειδή αγαπώ όσους μου το κάνουν αυτό. Δεν μένω ζωντανή για μένα. Αν ήμουν μόνη, θα είχα φύγει».

Η O’Connor λέει ότι ζει μόνη σε μοτέλ στο New Jersey, αλλά ο Αρχηγός της Αστυνομίας του South Hackensack έκανε έναν φιλικό έλεγχο και η τραγουδίστρια δεν ήταν στο δωμάτιό της, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Associated Press. Η αστυνομία θεωρεί ότι δεν διαμένει εκεί μόνιμα και δεν είναι σίγουρη για τον τόπο διαμονής της.

Μετά το αμφιλεγόμενο video, ένα ανυπόγραφο μήνυμα στην σελίδα δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία για την κατάσταση της O’Connor. Η ανάρτηση αναφέρει: «Γεια σε όλους, γράφω μετά από παράκληση της Sinéad, για να κάνω γνωστό σε όλους που την αγαπούν ότι είναι ασφαλής και όχι αυτοκτονική. Είναι περιστοιχισμένη από αγάπη και φροντίδα.».

Πέρσι, σε διάστημα δύο μηνών, η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί δύο φορές με αφορμή τις αυτοκτονικές τάσεις της O’Connor.

  • SHARE
  • TWEET