Αποσύρεται από τις περιοδείες ο Paul Quinn των Saxon

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συγκροτήματος

10/03/2023 @ 17:51

Με μια ανακοίνωση που δόθηκε πριν από λίγες ώρες στην δημοσιότητα και ακολουθεί αυτούσια, οι Saxon ενημερώνουν το κοινό τους ότι ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος Paul Quinn αποσύρεται από τις περιοδείες.

Μετά από αρκετή ενδοσκόπηση, ο στενός μας φίλος και συμπολεμιστής Paul Quinn αποφάσισε να αποσυρθεί από τις περιοδείες των Saxon. Μετά από πολλά χρόνια στο δρόμο, με το επακόλουθο άγχος και την κούραση που συνοδεύουν τα μεγάλα προγράμματα περιοδειών, ο Paul δεν θέλει η εμφάνιση του να είναι ελλιπής και να απογοητεύσει τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς. 

Ο Paul θα συνεχίσει να ηχογραφεί με το συγκρότημα και μπορεί να παίξει σε ειδικά επιλεγμένες συναυλίες στο μέλλον.

Οι Saxon συμπαρίστανται στην απόφαση του Paul και θα σας κρατήσουν όλους ενήμερους για το επόμενο ταξίδι μας.

Οι τρέχουσες συναυλίες του Μαρτίου στην Ευρώπη θα συνεχιστούν ως έχουν, αλλά το συγκρότημα θα ακυρώσει τις ημερομηνίες του Απριλίου στη Νότια Αμερική και την κρουαζιέρα Monsters Of Rock, ώστε να βρει χρόνο για να ανασυνταχθεί. Οι εν λόγω συναυλίες θα επαναπρογραμματιστούν μόλις το επιτρέψει ο χρόνος.

 Όλα τα καλοκαιρινά φεστιβάλ ισχύουν όπως έχουν προγραμματιστεί.

Διατηρείστε την πίστη!

Οι Saxon πρόκειται να εμφανιστούν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Rockwave Festival, ως δεύτερο όνομα την ημέρα που θα είναι επικεφαλής οι Deep Purple.

  • SHARE
  • TWEET