Οι Royal Arch κυκλοφορούν το "Why Don’t You? (Let It All Go)"

Δείτε το video clip για το νέο τους single

18/03/2023 @ 15:07

Οι Royal Arch παρουσιάζουν το νέο τους single με τίτλο "Why Don’t You? (Let It All Go)" που κινείται σε έναν ιδιαίτερο δικό τους indie rock ήχο.

Το τραγούδι έρχεται μετά τα δύο πολύ πετυχημένα singles τους "La Nuit" και "Road To The Light" που τους ανέδειξαν σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής ενώ συνοδεύεται και από video clip.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Το "Why Don’t You? (Let It All Go)" είναι ένα μελωδικό και ταυτόχρονα νοσταλγικό indie rock τραγούδι από τους Royal Arch που αναλύει τις σκοτεινές πτυχές του έρωτα και το πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσεις την απουσία του ανθρώπου που αγαπάς.

Την παραγωγή του single επιμελήθηκε ο Άλεξ Μπόλπασης (Suono Studio) και το mastering ο Nick Townsend (Infrasonic Sound,LA California). Το video clip έγινε σε σκηνοθεσία του Άρη Αθάνατου με τον οποίο η μπάντα είχε συνεργαστεί ξανά για το video του "La Nuit". Το artwork το επιμελήθηκε ο Bewild Brother.

Οι Royal Arch είναι μια shoegaze/post punk μπάντα από την Αθήνα που σχηματίστηκε το 2020 και αποτελείται από τις Ηλία Μασρί (φωνητικά), Νίκο Κόκκινο (κιθάρα), Ορέστη Λουκά (μπάσο), Ηλία Κόκκινο (ντραμς) και Βασίλη Δούση (κιθάρα).

Το "Why Don’t You? (Let It All Go)" είναι μια ανεξάρτητη κυκλοφορία των Royal Arch και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

BUY/STREAM

Links
Instagram
Tik Tok
Facebook
Spotify
YouTube
Bandcamp

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET