To Rocking σε στέλνει στις συναυλίες του Γιάννη Αγγελάκα με τον Νίκο Βελιώτη

«Οι Λύκοι Επιστρέφουν»: Διεκδικείστε διπλές προσκλήσεις για 2 και 3 Μαρτίου

22/02/2018 @ 10:16

Λόγω αυξημένης ζήτησης, προστίθεται μία ακόμη παράσταση «Οι Λύκοι Επιστρέφουν», της επί σκηνής σύμπραξης του Γιάννη Αγγελάκα με τον Νίκο Βελιώτη, στον Κινηματογράφο Τριανόν της Αθήνας.

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης επιστρέφουν σαν μοναχικοί μαδημένοι λύκοι αυτή τη φορά στην αίθουσα ενός αγαπημένου παλιού κινηματογράφου της πόλης, το ιστορικό "Τριανόν" για δύο μοναδικές εμφανίσεις στις 2 και 3 Μαρτίου. Η ιδιαιτερότητα των κοινών τους εμφανίσεων δικαιολογούν το sold out και των δυο ημερών στην Αθήνα τον Οκτώβριο, όπου και σηματοδοτήθηκε η καλλιτεχνική τους συνάντηση μετά από τόσα χρόνια, αλλά και στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης. 

Οι δυο τους μόνοι πάνω στο πάλκο θα παρουσιάζουν παλιά και νέα τραγούδια από τις “Ανάσες Των Λύκων’ και το “Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ” (τους δύο δίσκους που κυκλοφόρησαν το 2005 και το 2007 και θεωρούνται ήδη κλασικοί) και καινούργιες διασκευές ρεμπέτικων, λαϊκών και ροκ τραγουδιών με όσο θόρυβο χρειάζεται.

Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Μαρτίου | Κινηματογράφος Τριανόν

Διεύθυνση: Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα 104 34 | Τηλέφωνο: 210 8215469
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Ώρα Έναρξης: 21:00
Εισιτήρια: Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων & φοιτητικό/ ανέργων / ΑμεΑ: 10€ | Προπώληση: 12€ | Ταμείο: 14€ 

Video


Το Rocking.gr σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 2 ή μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 3 Μαρτίου.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, αρκεί να συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και την ημέρα για την οποία ενδιαφέρεστε και μετά να κάνετε public share την ακόλουθη ανάρτηση από την Facebook Page του Rocking:

Καλή επιτυχία!

  • SHARE
  • TWEET