Rob Halford: «Η δήλωση του K.K. Downing ήταν περιττή»

Ο frontman απάντησε στον πρώην κιθαρίστα του συγκροτήματος

01/03/2018 @ 11:02

Ο Rob Halford των Judas Priest πήρε αμέσως θέση απέναντι στις δηλώσεις του K.K. Downing, ο οποίος ανέφερε ότι είναι «απογοητευμένος» που δεν του ζήτησαν να αντικαταστήσει τον Glenn Tipton.

Ο Halford δήλωσε:

«Αρχικά θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που οι Judas Priest δεν έχουν γίνει θέαμα για κάποια δημόσια διαμάχη. Γιατί είναι πολύ εύκολο να πέσεις σε αυτή την παγίδα, ειδικά στις μέρες των social media. Πόσα άτομα έχετε δει να κάνουν κάποιο αρνητικό σχόλιο στο Twitter ή στο Facebook εν βρασμώ ψυχής;

Είμαστε όλοι άνθρωποι και έχουμε αισθήματα, έχουμε την τάση να βγάζουμε στη φόρα το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό. Σωστό ή λάθος, δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι κάποια πράγματα που ξεστομίζουμε επιστρέφουν σε εμάς με αρνητικό τρόπο.

Τώρα, όσον αφορά την δήλωση του Κ.Κ., πιστεύω ότι ήταν περιττή. Το μόνο που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι ο Andy Sneap δεν έπαιξε τα κομμάτια του Glenn στο "Firepower". Ο Glenn δούλεψε πολύ σκληρά για αυτό το δίσκο. Φανταστείτε τον να παίζει ενώ πάσχει δέκα χρόνια από Parkinson. Δεν έχω ξαναδεί κάποιον τόσο γενναίο που, ενώ κάθε τραγούδι τον δυσκόλευε απίστευτα, κατάφερε να τα ολοκληρώσει. Και αυτό είναι μία από τις χιλιάδες ιστορίες που υπάρχουν από τα άτομα που πάσχουν από αυτή την ασθένεια.

Ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα, καθώς, από όλη αυτή τη δήλωση, ήταν το μόνο που με πείραξε.

Οπότε, για να κλείσω, θέλω να πω σε όλον τον κόσμο που θα ακούσει το δίσκο μας πως, ό,τι πρόκειται να ακούσετε, είναι εκτελεσμένο από τον εκπληκτικό Glenn Tipton!»

  • SHARE
  • TWEET