Αποχώρησε από το σχήμα του Alice Cooper η Nita Strauss

Η μουσικός ακύρωσε και τις επερχόμενες εμφανίσεις της προσωπικής της μπάντας

12/07/2022 @ 11:54

Η Nita Strauss ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στην επερχόμενη περιοδεία του Alice Cooper το προσεχές φθινόπωρο.

Η διάσημη κιθαρίστρια, ακύρωσε επίσης και όλες τις φετινές συναυλίες του προσωπικού της συγκροτήματος, ενώ με ανάρτησή της, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Έπειτα από μια φανταστική περιοδεία στην Ευρώπη, είναι γλυκόπικρο για μένα να σας ενημερώσω πως δεν θα συμμετέχω στις επόμενες συναυλίες της μπάντας του Alice Cooper. Επίσης, θα πρέπει δυστυχώς να ακυρώσω τις φεστιβαλικές ημερομηνίες που είχα προγραμματίσει με το προσωπικό μου συγκρότημα για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Δεν είμαι έγκυος! Δεν υπάρχει κάποιο δράμα πίσω από αυτή την απόφαση, και παραμένει γεμάτο το πρόγραμμά μου όσον αφορά τις περιοδείες. Για την ακρίβεια, καθώς δημοσιεύω αυτή την ανάρτηση, βρίσκομαι σε πτήση με προορισμό την επόμενη περιπέτειά μου, και θα βρίσκομαι στη σκηνή συντομότερα από όσο πιστεύετε. Αυτά όμως είναι νέα για μια άλλη ημέρα. Τα τελευταία οκτώ χρόνια αποτελούν μια εμπειρία ζωής για εμένα, και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων στους Alice και Sheryl Cooper, Shep Gordon, αυτή τη φανταστική μπάντα, συνεργείο και οπαδούς που με καλωσορίσατε όλοι στους εφιάλτες σας».

Υπενθυμίζεται πως η Strauss, που εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες μαζί με τον Alice Cooper στο Ο.Α.Κ.Α., αντικατέστησε το 2014 στο συγκρότημα την Orianthi, ενώ υφίσταται έντονη φημολογία πως η μουσικός είναι πιθανό να ενταχθεί στο σχήμα της Demi Lovato.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

  • SHARE
  • TWEET