Live άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν οι Riverside

Πρόκειται για μια τις τελευταίες συναυλίες της μπάντας με τον αρχικό κιθαρίστα και εκλιπόντα Piotr Grudzinski

23/10/2020 @ 14:18

Οι Riverside ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου live άλμπουμ.

Συγκεκριμένα, η σπουδαία progressive rock μπάντα αποκάλυψε την άφιξη του "Lost'n'Found - Live In Tilburg" που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου μέσω της Inside Out.

Η εν λόγω κυκλοφορία αποτελεί μια ειδική περίσταση, καθώς προηγουμένως ήταν διαθέσιμη αποκλειστικά στα μέλη του fan club της μπάντας καθώς και σε περιοδείες της.

Το "Lost'n'Found - Live In Tilburg" επισκέπτεται εκ νέου μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες της μπάντας κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας το 2015 στα πλαίσια της προώθησης του "Love, Fear And The Time Machine" ενώ καταγράφει και την τελευταία περιοδεία της μπάντας με τον εκλιπόντα, ιδρυτικό μέλος και αρχικό κιθαρίστα Piotr Grudzinski.

Το "Lost'n'Found - Live In Tilburg" θα είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις με τη συναυλία να αποτυπώνεται σε DVD για πρώτη φορά.

Ο ιθύνων νους Mariusz Duda σχολίασε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η ζωντανή κυκλοφορία "Lost'n'Found - Live In Tilburg" με τη συναυλία από την περιοδεία για το "Love, Fear And The Time Machine" του 2015, ηχογραφημένη στο 013 του Tilburg της Ολλανδίας, θα κυκλοφορήσει επίσημα αργότερα μες την χρονιά.

Αυτή η περιοδεία ήταν πρωτοπόρα, ξεχωριστή και όπως αποδείχτηκε αργότερα, η τελευταία μας με τον Piotr Grudzinski. Παίξαμε, μεταξύ άλλων, μια ειδική εκτέλεση του "The Same River" καθώς και μια 20λεπτη εκδοχή του "Escalator Shrine".

Η επανέκδοση του άλμπουμ που προηγουμένως πουλούσαμε στις περιοδείες μας σε περιορισμένα αντίτυπα περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό εξώφυλλο από τον Travis Smith, καθώς και το DVD για πρώτη φορά».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ το πρώτο δείγμα από την κυκλοφορία, για το κομμάτι "Hyperactive (Live In Tilburg)". Μπορείτε να προπαραγγείλετε το άλμπουμ εδώ.

Παρακάτω μπορείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Lost'n'Found - Live In Tilburg". Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος της μπάντας, "Wasteland", περιλαμβάνεται τόσο στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2018 όσο και στα 100 metal άλμπουμ της δεκαετίας, όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του site.

1. Lost (Live in Tilburg)
2. Feel Like Falling (Live in Tilburg)
3. Hyperactive (Live in Tilburg)
4. Conceiving You (Live in Tilburg)
5. Panic Room (Live in Tilburg)
6. Under The Pillow (Live in Tilburg)
7. The Depth Of Self-Delusion (Live in Tilburg)
8. Saturate Me (Live in Tilburg)
9. Egoist Hedonist (Live in Tilburg)
10. We Got Used To Us (Live in Tilburg)
11. Escalator Shrine (Live in Tilburg)
12. The Same River (Live in Tilburg)
13. Found (Live in Tilburg)

Δείτε επίσης:

Οι προσωπικότητες των '10s: Mariusz Duda

Mariusz Duda: «Ο κύριος λόγος που γράφω μουσική είναι η ψυχική μου υγεία»

Riverside: «Θέλαμε να αποδείξουμε ότι δεν είχαμε πει την τελευταία μας λέξη»

Οι αναλλοίωτες αξίες της δεύτερης ζωής

Στην απέναντι πλευρά του ποταμού

  • SHARE
  • TWEET