Νέα μπάντα από μέλη των Protomartyr, Preoccupations και την κόρη της Nancy Sinatra

Ακούστε το πρώτο single των Bloodslide

22/03/2021 @ 12:04

Ο Greg Ahee, κιθαρίστας των Protomartyr, ο ντράμερ των Preoccupations Mike Wallace, καθώς και η AJ Lambert, κόρη της Nancy Sinatra, δημιούργησαν ένα νέο συγκρότημα.

Οι Bloodslide, όπως ονομάζεται η μπάντα, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single, για το κομμάτι "Pica".

Το τρίο, θα συνεργαστεί επίσης με τον Sonny DiPerri (Protomartyr, Diiv, Animal Collective) και τα Ommatidium Studios, έχοντας ως στόχο να λειτουργήσει ως ένα πολύμορφο project ενσωματώνοντας και οπτικά μέσα πέραν της μουσικής του.

Οι Bloodslide αναμένονται να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο EP τους τον Ιούλιο, ενώ, σχολιάζοντας το νέο τους single, ανέφεραν μεταξύ άλλων:

«"Pica" - η καταπιεστική όρεξη για κατανάλωση ουσιών που βρίσκονται έξω από το πεδίο των κοινωνικά αποδεκτών, όπως ο πάγος, το μαλλί, το μέταλλο. Θέλαμε να επικεντρωθούμε στο "μη αποδεκτό" αυτών των χαρακτηριστικών. Την δημιουργία ανώμαλων σχέσεων αξίας μεταξύ αντικειμένων. Η πρόθεσή μας ήταν να μεταδόσουμε μια παρόμοια αίσθηση αξίας μεταξύ αντικειμένων και σε οπτικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, μεταξύ ψηφιακών μέσων και προγραμματισμού, καθώς και το πως ένα φυσικό σώμα λογίζεται σε ένα ψηφιοποιημένο περιβάλλον. Αυτά τα δύο στοιχεία, έχουν μια βαθύτερη σύνδεση».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν μερικά χρόνια η AJ Lambert κυκλοφόρησε έναν δίσκο διασκευών αφιερωμένο στον παππού της, Frank Sinatra, στον οποίο συμμετείχε και ο Greg Ahee. Επιπρόσθετα, πέρσυ οι Protomartyr επέστρεψαν με το εξαιρετικό "Ultimate Success Today".

  • SHARE
  • TWEET