Ο Πρίγκιπας William ξεκινάει τη βδομάδα του με AC/DC

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ακούς το "Thunderstruck"»

06/12/2021 @ 10:26

Μιλώντας σε νέο επεισόδιο της σειράς του Apple Fitness με τίτλο "Time To Walk", ο Πρίγκιπας William αποκάλυψε την ξεχωριστή σχέση που έχει με τους AC/DC και ιδιαίτερα με το περίφημο "Thunderstruck".

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ακούς το "Thunderstruck" των AC/DC το πρωί της Δευτέρας, όταν ξυπνάς με τσίμπλες στα μάτια μετά το Σαββατοκύριακο και προσπαθείς να ξαναμπείς στον μύλο της εβδομάδας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο 39χρονος, δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου μετά τον πατέρα του Κάρολο, και εξηγεί:

«Ενώ το έχω ακούσει πλέον ένα εκατομμύριο φορές, πρέπει να πω ότι την πρώτη φορά που το έβαλα σκεφτόμουν πως είναι πολύ βαρύ για Δευτέρα πρωί. Αλλά τώρα, όταν το ακούω, είναι το καλύτερο τονωτικό για το πρωί της Δευτέρας. Σε ξυπνάει εντελώς, σε βάζει στην εβδομάδα στην καλύτερη δυνατή διάθεση και νιώθεις ότι μπορείς να αναλάβεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Φαντάζομαι ότι περπατάς αρκετά γρήγορα ακούγοντάς το, ίσως με ένα πήδημα στο βήμα σου, μαζί με headbanging. Είναι δύσκολο να μην χορέψεις ή να μην κουνήσεις το κεφάλι σου με αυτό το τραγούδι.»

Παρόμοιες προτιμήσεις φαίνεται να έχει και ο νεότερος αδελφός του, καθώς το 2014, ο ηθοποιός Dominic West είχε δηλώσει πως ο Harry είναι οπαδός των big four του thrash metal.

  • SHARE
  • TWEET