Οι Portrait επιστρέφουν με νέο δίσκο

Ακούστε το πρώτο single από τον διάδοχο του εξαιρετικού "Burn The World"

12/07/2021 @ 14:41

Οι Portrait ανακοίνωσαν την άφιξη του πέμπτου τους άλμπουμ.

Συγκεκριμένα, το σπουδαίο σουηδικό heavy metal σχήμα θα κυκλοφορήσει τον διάδοχο του εξαιρετικού προ τετραετίας "Burn The World" στις 3 Σεπτεμβρίου μέσω της Metal Blade.

Ο δίσκος θα ονομάζεται "At One With None", ενώ οι Portrait συνόδευσαν την αποκάλυψή του με το πρώτο single μέσα από αυτόν.

Πρόκειται για το κομμάτι "Phantom Fathomer", του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, με την μπάντα να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είχαμε έναν απλό κανόνα. Από αυτόν τον δίσκο και έπειτα, κανένα τραγούδι από όσα θα κυκλοφορήσουμε δεν θα μοιάζει με τίποτα από όσα κάναμε στο παρελθόν. Κυκλοφορούμε μουσική 15 χρόνια τώρα, και περήφανα δηλώνω πως βρήκαμε την ταυτότητα και τον ήχο μας, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για πολλές σύγχρονες μπάντες. Αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο κατόρθωμά μας, και έχουμε ως στόχο να συνεχίσουμε να εξερευνάμε τον ήχο μας και να προοδεύουμε».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "At One With None", ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε σε μια παλαιότερη συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει οι Portrait στον Κώστα Πολύζο.

At One With None
Curtains (The Dumb Supper)
Phantom Fathomer
He Who Stands
Ashen
A Murder Of Crows
Shadowless
The Gallow's Crossing

"At One with None"
2. "Curtains (The Dumb Supper)"
3. "Phantom Fathomer"
4. "He Who Stands"
5. "Ashen"
6. "A Murder of Crows"
7. "Shadowless"
8. "The Gallow's Crossing"

Read More: Classic Metal Lives on With New Portrait Song 'Phantom Fathomer' | https://loudwire.com/portrait-phantom-fathomer-song-lyrics-at-one-with-none-album/?utm_source=tsmclip&utm_medium=referral
  • SHARE
  • TWEET