Οι Pineapple Thief ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου (teaser)

Με συνεισφορά του Gavin Harrison στα ντραμς

12/05/2016 @ 12:55

Οι Pineapple Thief ανακοίνωσαν ότι ο νέος τους δίσκος με τίτλο "Your Wilderness" θα κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου.

Ο ιθύνων νους των Pineapple Thief, Bruce Soord, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι στο δίσκο συμμετέχουν ως guest, αρκετοί σπουδαίοι μουσικοί όπως ο ντράμερ των King Crimson, Gavin Harrison.

«Η ουσιαστική διαφοροποίηση του ήχου μας σε σχέση με το προηγούμενο άλμπουμ "Magnolia", είναι η συνεισφορά του Gavin Harrison στα ντραμς. Η συμμετοχή του Gavin στην ηχογράφηση επηρέασε την μουσική προσέγγιση όλου του συγκροτήματος. Είναι ένας απίστευτα τεχνικός ντράμερ με ιδιαίτερη «μουσική» αντίληψη», αναφέρει ο Soord.

 Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Soord δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την επαναπροσέγγιση των progressive καταβολών του και σημειώνει: «Νιώσαμε, επίσης, πολύ τυχεροί που είχαμε τη συμβολή του John Helliwell των Supertramp στις ηχογραφήσεις με το κλαρινέτο του να δίνει ιδιαίτερο χρωματισμό αλλά και τη συμμετοχή του Geoffrey Richardson των Caravan στο κουαρτέτο εγχόρδων».

Και καταλήγοντας: «Δεν έχετε ξανακούσει κάτι αντίστοιχο από τους Pineapple Thief. Είμαι σίγουρος πως οι φίλοι μας θα αγαπήσουν το "Your Wilderness" όσο κι εμείς».

 Δείτε ένα teaser που κυκλοφόρησαν οι Pineapple Thief  για το "Your Wilderness" εδώ.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος ήταν το "Magnolia" του 2014.

  • SHARE
  • TWEET