Σε χειρουργείο που «θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή του» θα υποβληθεί ο Ozzy

Το νέο αποκάλυψε η Sharon Osbourne στη νέα της εκπομπή

10/06/2022 @ 14:32

Μιλώντας στη νέα της εκπομπή ονόματι The Talk που προβάλλεται στη βρετανική τηλεόραση, η Sharon Osbourne αποκάλυψε πως ο Ozzy πρόκειται να υποβληθεί σε μια ιδιαίτερα σοβαρή εγχείρηση.

Συγκεκριμένα, η Sharon δήλωσε πως την ερχόμενη Δευτέρα ο θρυλικός frontman έχει ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο στο Los Angeles και πρέπει να παρευρεθεί στο πλευρό του, ενώ μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως «θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή του».

Παρά το γεγονός πως η Sharon δεν διευκρίνησε το είδος και τη φύση της επέμβασης, αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη χρονιά ο Ozzy είχε αποκαλύψει πως χρειαζόταν ένα ακόμη χειρουργείο στο λαιμό του έπειτα από λάθος του προηγούμενου γιατρού του, γεγονός που επανέλαβε και σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Classic Rock:

«Δεν μπορώ να περπατήσω σωστά αυτές τις ημέρες. Έχω φυσικοθεραπείες κάθε πρωί. Είμαι κάπως καλύτερα, αλλά πολύ μακριά από το να είμαι σε θέση να βγω περιοδεία».

Συντονιστείτε στο Rocking για περισσότερες πληροφορίες ενώ υπενθυμίζεται πως ο τραγουδιστής θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο το νέο του δίσκο.

  • SHARE
  • TWEET