Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Δωρεάν ακουστικό σετ για τους οπαδούς από το συγκρότημα του Dave Mustaine

17/04/2024 @ 14:29

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη χθες στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το Hotel Madero στο Μπουένος Άιρες.

Μοιάζει ότι φτιάχνεται μια παράδοση για τη μπάντα που διατηρεί φανατικό κοινό στην Αργεντινή, αφού αυτή ήταν η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Τον Αύγουστο του 2016, οι Megadeth είχαν παίξει ένα μικρό ακουστικό σετ έξω από το ξενοδοχείο τους, ενώ δύο χρόνια αργότερα, τον Μάιο του 2018, ο Dave Mustaine είχε κάνει το ίδιο μόνος του στην πόλη της Μεντόσα.

Δείτε το video

Οι Megadeth είχαν προγραμματίσει μία εμφάνιση στο Μπουένος Άιρες, η οποία έγινε sold out μέσα σε ελάχιστα λεπτά και προστέθηκε μια ακόμα ημερομηνία. Μέσα σε δύο ώρες είχαν εξαφανιστεί και πάλι τα εισιτήρια, με αποτέλεσμα να προστεθεί και μια τρίτη. Και κάπως έτσι, οι Dave Mustaine, James LoMenzo, Teemu Mäntysaari  και ο Dirk Verbeuren χθες αποφάσισαν να  επιβραβεύσουν τους οπαδούς τους και να βγουν έξω από το ξενοδοχείο τους για να παίξουν τα “Trust”, “Angry Again” και “Symphony of Destruction”.

Ευτυχώς, οι Megadeth έρχονται και στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, η παρέα του Dave Mustaine θα ανέβει στη σκηνή της Πλατείας Νερού, και μαζί με τους Blind Guardian και τους Grand Magus, θα μας χαρίσουν μια από τις κορυφαίες metal βραδιές του καλοκαιριού. Για όλες τις πληροφορίες, επισκέψου το www.releaseathens.gr

  • SHARE
  • TWEET