Οι Fever 333 επανέρχονται με νέο τραγούδι

Ακούστε το "Supremacy" και δείτε ολόκληρο το "Long Live The Innocent" live stream

10/06/2020 @ 10:46

Λίγες μέρες μετά την διαδικτυακή τους συναυλία ενίσχυσης, "Long Live The Innocent", που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, οι Αμερικανοί επανέρχονται, παραμένοντας επίκαιροι.

Το καινούργιο τραγούδι που κυκλοφόρησε η μπάντα, ονόματι "Supremacy", δημοσιοποιείται στον απόηχο όσων συμβαίνουν στις Η.Π.Α. τις τελευταίες εβδομάδες.

Όπως δήλωσε σχετικά ο τραγουδιστής Jason Aaron Butler:

«Πρόκειται, περί μιας συντονισμένης προσπάθειας να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να μην μείνουν στην ενημέρωση, αλλά να περάσουν και στις πράξεις. Ελπίζουμε, με τοπικές ενέργειες στο όνομα της δικαιοσύνης για μια συγκεκριμένη, στοχοποιημένη κοινωνική ομάδα της χώρας μας, να λειτουργήσει ως μια καλλιτεχνική αφύπνιση καθώς και ως ένα μέσο ενεργοποίησης των απαραίτητων διαδικασιών για κοινωνικό μετασχηματισμό».

Συνεχίζοντας, ανέφερε πως:

«Η μουσική και η τέχνη έχουν λειτουργήσει ως καταλύτης στα κοινωνικά εγχειρήματα για όσο καιρό μπορούμε να θυμηθούμε. Παρόλα αυτά, για κάποιο λόγο, σε μια χρονική συγκυρία που μπορούμε να διαπιστώσουμε πόσο προβληματικό είναι το σύστημά μας, επιβραδύνουμε την αλλαγή. Οι Fever 333 έχουν αφιερώσει εξ’ ολοκλήρου, από την δημιουργία τους, την μουσική και τον ακτιβισμό τους σε αυτή την αλλαγή, έχοντας δημιουργήσει και την δική τους πλατφόρμα δωρεών. Αυτό δεν είναι κάποιο εμπορικό τέχνασμα, είναι ένα εργαλείο για αλλαγή».

Οι Fever 333 κυκλοφόρησαν πέρσι το εξαιρετικό ντεμπούτο τους "Strength In Numb333rs", ενώ την ίδια χρονιά είχαν προταθεί και για βραβείο Grammy με το τραγούδι "Made An America".

 

  • SHARE
  • TWEET