Οι Slipknot ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή του πρώτου τους livestream

H διαδικτυακή μετάδοση του Knotfest Los Angeles θα περιλαμβάνει και εμφανίσεις από τους Killswitch Engage, Code Οrange, Fever 333, κ.ά.

25/10/2021 @ 13:24

Οι Slipknot ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή της πρώτης τους livestream συναυλίας.

Συγκεκριμένα, το σπουδαίο metal σχήμα αναμένεται να μεταδόσει διαδικτυακά την επικείμενη εμφάνισή του στο Knotfest Los Angeles την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων να έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ έπειτα από το πέρας της, η συναυλία θα μείνει διαθέσιμη για 72 ώρες.

Σημειώνεται πως πέραν του headline set των Slipknot, θα προβληθούν επίσης οι εμφανίσεις των Killswitch Engage, Code Orange, Fever 333, Vended και Cherry Bombs, με αυτή των Bring Me The Horizon να είναι η μοναδική από τον κατάλογο του Knotfest Los Angeles που δεν θα μεταδοθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Vended, στους οποίους συμμετέχουν οι γιοί των Corey Taylor και Clown, ανακοίνωσαν πρόσφατα την κυκλοφορία του πρώτου τους EP, ενώ οι Killswitch Engage κυκλοφόρησαν το 2020 το "Atonement II: B-Sides For Charity", καθώς και οι Code Orange, στους οποίους πλέον έχει ενταχθεί ο Max Portnoy,  το εξαιρετικό "Underneath" καθώς και το unplugged "Under The Skin".

Υπενθυμίζεται πως οι Slipknot πρόκειται να εμφανιστούν στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2022 στα πλαίσια του Release Athens Festival, ενώ εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του επικείμενου livestream.

Δείτε επίσης:

O Matt Heafy εμπλέκεται στη διαμάχη των Slipknot και Machine Gun Kelly

  • SHARE
  • TWEET