Δείτε τον Nick Cave να παίζει ζωντανά ένα νέο τραγούδι

Ο Cave παρουσίασε για πρώτη φορά το "Euthanasia" στα πλαίσια του "Idiot Prayer"

19/10/2020 @ 11:50

Tον περασμένο Ιούνιο, ο Nick Cave έδωσε μια ιδιαίτερη, διαδικτυακή συναυλία στο Alexandra Palace του Λονδίνου, όπου εμφανίστηκε ζωντανά έχοντας ως συντροφιά μόνο ένα πιάνο.

Η εμφάνιση, που πήρε τον τίτλο "Idiot Prayer", αναμένεται στις 5 Νοεμβρίου να προβληθεί σε επιλεγμένους κινηματογράφους, ενώ στις 20 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει και το αντίστοιχο live άλμπουμ στο οποίο θα περιλαμβάνονται και τέσσερις εκτελέσεις που δεν μεταδόθηκαν κατά τη διάρκεια του stream.

Η εμφάνιση αυτή, την οποία ο Cave οργάνωσε ως αντίδραση στον εγκλεισμό και την αποστασιοποίηση που επέφερε η καραντίνα, περιείχε 22 κομμάτια, που εκτείνονταν από τις πρώτες μέρες των Bad Seeds έως τους Grinderman και το περσινό "Ghosteen".

Στο "Idiot Prayer" όμως, ο σπουδαίος τραγουδοποιός, παρουσίασε ζωντανά και για πρώτη φορά το "Euthanasia", ένα καινούριο τραγούδι που δημιούργησε την εποχή της σύνθεσης του "Skeleton Tree".

Μπορείτε να δείτε την εκτέλεση του "Euthanasia" εδώ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Nick Cave αναδείχθηκε ως μια από τις προσωπικότητες της περασμένης δεκαετίας από τη συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Nick Cave And The Bad Seeds

To θηρίο που αναπνέει οργή

  • SHARE
  • TWEET