Νέα τεχνολογία για ομαλή επιστροφή στις συναυλίες

Η Ticketmaster ανακοίνωσε μια εφαρμογή που θα διευκολύνει την επιστροφή στα live

06/11/2020 @ 10:45

H εταιρία έκδοσης εισιτηρίων Ticketmaster ανακοίνωσε νέα τεχνολογία για να βοηθήσει τους οπαδούς να επιστρέψουν στα ζωντανά event με ασφάλεια. To SmartEvent θα βοηθήσει να αντισταθμίσει τις επιφυλάξεις σχετικά με την κοινωνική απόσταση στα venues και τις ώρες εισόδου για να βοηθήσει τα συγκροτήματα και τους διοργανωτές να πραγματοποιήσουν τα show, αν και με μειωμένη χωρητικότητα.

«Γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί σε όλο τον κόσμο επιθυμούν να επιστρέψουν στα ζωντανά event και το SmartEvent δίνει στους διοργανωτές μια πληθώρα λύσεων για να το κάνει πραγματικότητα» λέει ο Mark Yovich, πρόεδρος της Ticketmaster. «Το SmartEvent φέρνει κοντά την υψηλής τεχνολογίας πλατφόρμα μας και την κορυφαία γνώση μας όσον αφορά τα venues και την τοποθέτηση των καθισμάτων, τοποθετώντας την TicketMater στην μοναδική θέση να διευκολύνει την επιστροφή στα live».

Ένα από τα πράγματα που θα κάνει ο αλγόριθμος του SmartEvent είναι να βοηθήσει στην κατανομή των θέσεων σε εκδηλώσεις ώστε να μεγιστοποιήσει τον χώρο στα venues αποδοτικά. Θα βοηθήσει επίσης τις συναλλαγές να γίνονται ανέπαφα, και να υπολογίζει την κίνηση κατά την είσοδο και έξοδο στα venues για να μειώσει την συμφόρηση.

Είναι η τελευταία καινοτομία στην προσπάθεια να ξεκινήσουν ξανά οι εκδηλώσεις. Τον Αύγουστο επιστήμονες στην Γερμανία έκαναν τέστ τα οποία απέδειξαν ότι «δεν υπάρχει επιχείρημα για να μην γίνει μια συναυλία. Ο κίνδυνος μόλυνσης είναι πολύ χαμηλός». 

  • SHARE
  • TWEET