Ντεμπούτο για το νέο project του Alex Lifeson

Ακούστε το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο των Envy Of None

13/01/2022 @ 12:39

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Alex Lifeson είχε αποκαλύψει πως το σχήμα που δημιούργησε με τον μηχανικό Alfio Annibalini, τον μπασίστα Andy Curran και την τραγουδίστρια Maiah Wayne, ονόματι Envy On None, επρόκειτο να κυκλοφορήσει σύντομα το ντεμπούτο του.

Πλέον, το νέο συγκρότημα του εμβληματικού κιθαρίστα των Rush, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο του single καθώς και τις πληροφορίες γύρω από το επερχόμενο άλμπουμ.

Ο ομώνυμος δίσκος, θα κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου μέσω της Kscope, ενώ εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το lyric video του τραγουδιού "Liar".

Σε σχετικές δηλώσεις του, ο μουσικός χαρακτήρισε ως μούσα του την Wayne, ενώ το τελευταίο κομμάτι του άλμπουμ, "Western Sunset", είναι ένας φόρος τιμής στον συνοδοιπόρο και φίλο του Neil Peart:

«Επισκέφθηκα τον Neil όσο ήταν άρρωστος. Ήμουν στο μπαλκόνι του και αγνάντευα το ηλιοβασίλεμα, όταν και βρήκα την έμπνευση. Υπάρχει μια οριστικότητα γύρω από το ηλιοβασίλεμα η οποία έμεινε μαζί μου καθ' όλη την διαδικασία. Είχε νόημα. Αποτέλεσε το ιδανικό αίσθημα για αποσυμπίεση έπειτα από όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές. Είναι ένας όμορφος τρόπος για να κλείσεις ένα βιβλίο».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Envy Of None".

1. Never Said I Love You
2. Shadow
3. Look Inside
4. Liar
5. Spy House
6. Dog`s Life
7. Kabul Blues
8. Old Strings
9. Dumb
10. Enemy
11. Western Sunset

  • SHARE
  • TWEET