Οι Neal Morse Band επιστρέφουν με νέο δίσκο

Όλες οι πληροφορίες για το τέταρτο άλμπουμ του progressive rock σχήματος

01/06/2021 @ 17:35

Οι Neal Morse Band ανακοίνωσαν την άφιξη του τέταρτου δίσκου τους.

Ο διάδοχος του προ διετίας, εξαιρετικού, "The Great Adventure", θα ονομάζεται "Innocence & Danger" και θα κυκλοφορήσει μέσω της Inside Out Music στις 27 Αυγούστου.

Σε αντίθεση με τους δύο προκατόχους του, το "Innocence & Danger" δεν θα είναι concept άλμπουμ, με τον Mike Portnoy να εξηγεί πως «έπειτα από δύο εντυπωσιακά συνεχόμενα διπλά concept άλμπουμ, είναι ανανεωτικό το γεγονός πως επιστρέψαμε στη σύνθεση αυτόνομων τραγουδιών, στο πνεύμα του ντεμπούτου μας».

Ο διάσημος ντράμερ, συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στην έμπνευση πίσω από την επικείμενη διπλή κυκλοφορία:

«Όσο και αν επιθυμούσαμε να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον δίσκο μονό, έπειτα από δύο διπλά άλμπουμ, συνθέσαμε τόσο πολύ υλικό όπου βρήκαμε τους εαυτούς μας να έχουν μαζεμένο υλικό και για τρίτο άλμπουμ στη σειρά. Είναι πολύ prog!»

Ο Neal Morse, με τη σειρά του δήλωσε:

«Υπάρχει επικό υλικό μιάμισης ώρας, και στη συνέχεια υπάρχουν άλλα 20 λεπτά. Στην πραγματικότητα δεν είχα καταλάβει πως είχαμε συνθέσει τόσο μακροσκελές υλικό όσο ηχογραφούσαμε, κάτι που θεωρώ πως είναι καλό, αφού αν μια ταινία για παράδειγμα είναι καλή, δεν θα αντιληφθείς πως μπορεί να διαρκεί και έως τρεις ώρες! Υπάρχουν μερικά πιο pop σημεία, και άλλα πιο βαριά, ενώ υπάρχουν και ακουστικά χωρία. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος!»

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το tracklist και το εξώφυλλο του "Innocence & Danger", ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο Neal Morse στον Χρήστο Καραδημήτρη.

CD 1 (Innocence):
1.    Do It All Again
2.    Bird On A Wire
3.    Your Place In The Sun
4.    Another Story To Tell
5.    The Way It Had To Be
6.    Emergence
7.    Not Afraid Pt. 1
8.    Bridge Over Troubled Water

CD 2 (Danger):
1.    Not Afraid Pt. 2
2.    Beyond The Years

  • SHARE
  • TWEET