Myles Kennedy: «Ο νέος μου δίσκος θα ροκάρει σκληρότερα»

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης ενημερώνει για τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο

15/06/2020 @ 11:46

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Kylie Olsson, παρουσιάστρια του Download Festival, ο frontman των Alter Bridge έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον επερχόμενο προσωπικό του δίσκο.

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης, έχοντας εκμεταλλευτεί τον χρόνο της καραντίνας για να ολοκληρώσει τις συνθέσεις του νέου του δίσκου, ανέφερε τα εξής:

«Το "Year of The Tiger", ήταν περισσότερο ακουστικός και blues δίσκος, τώρα σίγουρα θα υπάρχει περισσότερος ηλεκτρισμός. Στον επόμενο δίσκο, θα εμβαθύνω περισσότερο στην blues πλευρά μου, ειδικά ως κιθαρίστας. Λέγοντας αυτά όμως, ο δίσκος θα είναι πιο δυνατός. Θα «ροκάρει» σκληρότερα, και θα υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον στις κιθάρες, κάτι για το οποίο είμαι ενθουσιασμένος».

Ο Kennedy ανέφερε πως έχει έτοιμα τα demo για ολόκληρο τον δίσκο που πλέον βρίσκεται σε προπαρασκευαστικό στάδιο. Επίσης, ενημέρωσε πως σκοπεύει να αξιοποιήσει την ίδια ομάδα όπως και στο ντεμπούτο του.

«Είχαμε διασκεδάσει πολύ στις ηχογραφήσεις την τελευταία φορά, συνεπώς, αν δεν έχει χαλάσει δεν το πειράζεις», ανέφερε σχετικά.

Μιλώντας για το στιχουργικό περιεχόμενο του επερχόμενου δίσκου, σχολίασε πως έχει επηρεαστεί από την επικαιρότητα:

«Θα μπορούσα να συνθέσω εκ νέου ένα concept album, αλλά προτίμησα να μην το κάνω. Συμβαίνουν τόσα τριγύρω μου αυτή την εποχή που δεν γίνεται να μην τα επεξεργαστώ στιχουργικά, να παρουσιάσω την οπτική μου, να κάνω ερωτήσεις, είναι ο τρόπος μου να ανταπεξέλθω».

Υπενθυμίζουμε πως το προσωπικό ντεμπούτο του Myles Kennedy, "Year Of The Tiger", κυκλοφόρησε το 2018, έχοντας ψηφιστεί από την συντακτική ομάδα του Rocking στην τέταρτη θέση στην λίστα με τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς του.

Επιπρόσθετα, μπορείτε να διαβάσετε και την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Kennedy στον Χρήστο Καραδημήτρη με αφορμή τον δίσκο εδώ.

  • SHARE
  • TWEET