Οι Ministry επιθυμούν «Ηθική Υγιεινή»

Το εμβληματικό industrial σχήμα επιστρέφει με νέο δίσκο και καινούριο single

09/07/2021 @ 13:45

Οι Ministry αποκάλυψαν την άφιξη του δέκατου πέμπτου δίσκου τους.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Al Jourgensen θα κυκλοφορήσει το "Moral Hygiene" τη 1η Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast.

Ο διάδοχος του εξαιρετικού προ τριετίας "AmeriKKKant" βρίσκει το εμβληματικό industrial σχήμα να σχολιάζει καυστικά την επικαιρότητα, με τον Jourgensen να αναφέρει:

«Το καλό με την αποχή από κοινωνικές δραστηριότητες για ένα χρόνο είναι πως μπορείς να κάτσεις πίσω και να αφουγκραστείς όσα συμβαίνουν γύρω σου, σε αντίθεση με την ένταση της στιγμής. Αυτό που είδα εγώ σχετικά με το πως διαχειριστήκαμε δημόσιες κρίσεις, από την πανδημία μέχρι φυλετικές ανισότητες, έως το ποιόν ψηφίσαμε για πρόεδρο, είναι το γεγονός πως ο καιρός είναι διαφορετικός και η κοινωνία προχωρά, έχοντας ανάγκη να απομακρυνθεί από την ιδέα του να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και να αδιαφορούμε για όλα τα άλλα.

Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από όλα είναι μια ηθική υγιεινή.

Με εξάντλησε καθώς συνέθετα τον δίσκο. Είναι αυτό που χρειαζόμαστε ώστε να επιστρέψουμε στο να είμαστε ένα είδος που συμβιώνει σε αυτόν τον πλανήτη. Είμαι περήφανος για τους καλεσμένους μας σε αυτόν τον δίσκο».

Συνοδεύοντας την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ, οι Ministry κυκλοφόρησαν και ένα single μέσα από αυτό, για το "Good Trouble".

Το κομμάτι, του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, είναι εμπνευσμένο από τις διαδηλώσεις του Black Lives Matter καθώς και από την ακτιβιστική δράση του γερουσιαστή John Lewis, με το οπτικό μέρος να περιέχει οπτικοακουστικά αποσπάσματα από τις πορείες στις οποίες έλαβε μέρος ο Jourgensen και η σύντροφός του Liz Walton.

Στον δίσκο θα περιέχεται το ήδη δημοσιευμένο "Alert Level", μια διασκευή στο "Search And Destroy" των Stooges με τη συμμετοχή του Billy Morrison (Billy Idol, Royal Machines), ενώ θα εμφανίζεται επίσης πληθώρα μουσικών, και συγκεκριμένα οι Jello Biafra (Dead Kennedys, LARD), Paul D'Amour (Tool), Arabian Prince (N.W.A.), John Bechdel (Killing Joke, Fear Factory), Roy Mayorga (Stone Sour, Soulfly, Nausea), Cesar Soto (Man the Mute) και ο παίκτης του sitar, Flash.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το tracklis και το εξώφυλλο του "Moral Hygiene".

Alert level
Good Trouble
Sabotage Is Sex
Disinformation
Search And Destroy
Believe Me
Broken System
We Shall Resist
Death Toll
TV Song #6 (Right Around The Corner Mix)

Δείτε επίσης:

«A Beginner's Guide»: Industrial

  • SHARE
  • TWEET